Ynt: Satılık - 1987 Model Defender
Araç ilgili olarak gelen sorularak karşılık vermiş olayım,
Araç düz dizeldir,ben aracı toplama anlamında aksesuar harici birşey yapmadım,mekanik ve motor olarak mükemmel kondisyonda idi ve halende öyle,ama make up anlamında yaptıklarım 2006 tarzı dash board,g4 port bagaj,bearmach winç tamponu,araç içi döşeme(recaro),tavan döşemesi pioneer müzik tesisatı,tekerleklerde 5cm spacer,hi-lift jackall,sis farı ,goodyear wrangler mt lastik(285x75x16 mt),şnorkel ,devre kesici şalter,araç ruhsatında 8 kişilik,çeki demiri ve tesisatı ruhsata kayıtlı,haraç orjinal ingiliz ,hidrolik direksiyon,ön camlar otomatik vsykarıda bahsettiğimn gibi motor ve yürüyen aksam çok iyi durumda,özellikle bu kadar geniş lastik olmasına rağmen km de 300-320 krş yakıyor,tamirci dostla serzenişte bulunuyor zaman zaman "ya sen nasıl defender sahibisin,defenderi olan sanayiden çıkmaz sen uğradığın yok " diye,çok şükür 4-5 yıldır tık demedi,üzmedi beni düz yolda gayet randımanlı 100-110 km ile rahat geziyorum zatenbunun üzeri risk, çok memnunum aracımdan,satmayı düşünmemin sebebi benim aslında series3 fanatiği olmam,iki tane seri3 üm var onlar ile ilgili projelerime zaman harcamak istediğimden,bu araç ile ilgili olarak yapabileceğim pek bişi kalmadı,yani belki 2" yükseltme kiti,kilitli difransiyel ama ben pek sert araziye vurmadım bu yüzden de ihtiyaç duymadım,belki telsiz,satma konusunda diğer projelerim haricinde bir sebebim yok yani biraz keyfe keder bir durum,bu foruma koymamın sebebi defender seven birilerine vermiş olmaktır yaptıklarım üst üste koyup hesap çıkarmaya kalksam bunu çok üstünde bir rakma ulaşır,umarım keyfini çıkartacak birilerine nasip olur,
saygılar,