Satılık - 1987 Model Defender (215.000 Km.)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Göktürk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,726
Ynt: Satılık - 1987 Model Defender (215.000 Km.)

Göktürk' Alıntı:
takipteki arkadaşlar için,

aracımı satıyorum.... bu bağlamda aracım eğer "Gezenbilir Ailesinde" kalırsa daha mutlu olurum. bunu sağlamak için de ciddi düşünen arkadaşlar için şartları zorlayarak son birşeyler daha yapabilirim.

bilginize..saygılarımla...

Göktürk Bey merhaba;

İlanınız güncel sanırım.
Araç halen yazlığınızdamı duruyor.
Zira eşimin bir arkadaşı için ilgileniyoruz.

Selamlar.

Etiketler

Sn Bobo,

Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı müteşekkirim. Yayındaki araç ilanım günceldir. Arabam şu an Sakarya'da evimin garajında duruyor. Eğer yakınınız aracın resimlerini görmüş, beğenmiş ve gerçekten (!) ciddi düşünüyorsa aracı sizin için İstanbul'a da getirebilirim.

Bana ulaşabileceğiniz telefon numaraları aşağıdadır.

0536 394 38 61
0532 375 88 48

Saygılar....

Sayın Göktürk;

Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Ancak hanımın arkadaşına sizin ve diğer birkaç defender ı gösterdim.
Anlaşılan o ki otomatik bir disco düşünmeye başladı.
Malum kendisi bayan.
Ama genede bakamaya devam ediyoruz.

Saygılar.

güncel ilan....

defender 110.10.jpg

Göktürk bey aracınız temiz görünüyor aile içinde kalmasını'da temenni ettiğiniz için bana hediye edebilirsiniz :smiley: sakıncası yok benim için

şaka bi tarafa iyi satışlar dilerim :D

sizden değerli mi efendim... amaç kullanmaksa, aracım sakaryada... dilediğiniz zaman emrinize amadedir.... :smiley:)

sn mrteglmz,

ilanım günceldir. aracım garajda duruyor. fiyat konusaunda da sahibinden ailesi ciddi bir alıcıyla uzlaşamayacağımızı sanmıyorum.... ben üstüme düşeni yapmaya hazırım...

saygılarımla.....

bu arac nası satılmaz anlamıs degilim millet yanayana defender arar bunu görmez mi ya bi tek lastik lazım o kadar
enterasan bi durum gercektende tuhaf ??? :-\
hayırlı satıslar efendim...
saygılar..

teşekkür ediyorum ilginize azizim, sn aslanaybars,
doğru söze ne denir ki.... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR