Satılık 1987 Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,730

Etiketler

Ynt: Satılık 1987 Defender

Hasan bey merhaba
Aracınız ile ilgili olarak sizin ile telefonda görüşmüştük hatırlarsanız,hayalimdeki araç.Şu an ilan tablosunda 2 aracım var satılırsa o zamanda belirttiğim gibi aracınıza talibim.Vinç,yükseltme vs onlar basit işler sonradan da halledilir ama en önemli şey aracın alt yapısıdır oda sizin aracınızda fazlasıyla var,saygılarımla.

dalyan' Alıntı:
Hasan bey merhaba
Aracınız ile ilgili olarak sizin ile telefonda görüşmüştük hatırlarsanız,hayalimdeki araç.Şu an ilan tablosunda 2 aracım var satılırsa o zamanda belirttiğim gibi aracınıza talibim.Vinç,yükseltme vs onlar basit işler sonradan da halledilir ama en önemli şey aracın alt yapısıdır oda sizin aracınızda fazlasıyla var,saygılarımla.

Merhaba
Hayirlisi olsun. Biran once satarsiniz insallah. Benim arac sifir gibi oldu gercekten. (vincte var)

Su andaki fiyatidan bile satsam alacak arkadas 12 bin TL kar ediyor. Daha pazarligi katmiyorum bile. Onuda saysan benim harcadigim ile fark ile ikinci el clio bile alinir. :smiley:

Selamlar

hfb44' Alıntı:
Merhaba
Hayirlisi olsun. Biran once satarsiniz insallah. Benim arac sifir gibi oldu gercekten. (vincte var)

Su andaki fiyatidan bile satsam alacak arkadas 12 bin TL kar ediyor. Daha pazarligi katmiyorum bile. Onuda saysan benim harcadigim ile fark ile ikinci el clio bile alinir. :smiley:

Selamlar

İşte maalesef araca harcanan para satışda karşılığını bulamıyor,benim mersoya masraf etmeden önce bir aile dostumuz 14bin vermişti ama biz vermedik var olan araca 17bin masraf ettik ama şimdi 15bine satamıyoruz.

okcubasi_hakan' Alıntı:
hocam iyibayramlar 10 lastikten satılık olanı varmı, varsa 245-75-16 şehir içi kullanıcam saygılar

Gecmis bayraminiz kutlu olsun. Insalari sattim. Landi Uzerindeki pirellilerle satiyorum.

Offroad malzemelerini ayri satiyorum bilginiz olsun.

Slm aracın Maşallası var çok güzel olmuşş ben bbenimkine bu içini dışını yaptırdığım haldee 15,000 gittii senin bu aracaa bu parayı istemen makul gibi geliyo bana teşke param olsada senin aracı alabilsemm harika olmuş iç fotoğraflarınıda görmek isteriz teşekkürler

hocam satmak zorunda olmanız için üzüldüm gerçekten böyle uğraştıktan sonra, izledim yapım aşamasını umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız yolum düşerse uğrayıp aracı biraz sevmek isterim :smiley:
yeniyim forumda forumda gezmekten pek mesaj yazamadım ama çok faydalı şeyler var neyse görüşmek üzere hayırlı şatışlar

Cem Çankaya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR