Satılık 1987 Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,730
Ynt: Satılık 1987 Defender

sizden çok farklı değilim. 50-60 bin harcayıp yarı fiyatına sattığım bir cj im olmuştu. En az 200 bin edecek tecrübem oldu ama. ;D o yüzden dedim offroada dönük olmamış diye. üzdüysem kusura bakmayın. inşallah değerini bilen birisi çıkar..

Etiketler

Yok yahu olur mu öyle şey. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Doğru şeyler söylüyorsunuz benim aracımında eksikleri var tabii...
Ama artık kalanları alacak arkadaşa bırakıyorum ;D

st' Alıntı:
çok güzel olmuş bunları tek bir atölye mi yaptı

Benim Defender'imi Barbaros ve Gürol usta yaptılar. Ekrem beyde tescil ve satış işlerini çözdü. Tek tek teşekkür etmem gerekirse, parça sağlayıcımız Otomekanik'in sahibi Hüseyin'e, Elektrik işleri için Soner ustaya, kilitler ve camlar için Ali ustaya, döşemer için Metin ustaya, boyacı ve kaportacı ustamıza ve diğer ustalara teşekkürler. (Huma, Kayalar vs vs)

Ispartakule taraflarında geçen hafta üç farklı zamanda gördüğüm araca çok benziyor, eğer oysa çok güzel bir araç, yapanın bilgisine ve eline sağlık

Dün gece aracınızın yeniden diriliş macerasını sabaha karşı 04:00 sularında bitirdim. Bu kadar emek ve sabırdan sonra araçınıza daha doyamadan satıyor olmanıza gerçekten üzüldüm. Bunun tek tesellisi satış sebebinin hayırlı bir amaç için olması olabilir....
Param olsa düşünmeden alacağım araçlardan birisidir sizin LR. Hele de yapım macerasını da bilince gerçekten güvenilebilir bir araç olduğuna inançım tam oluyor.
İnşallah istediğiniz gibi bir satış olur..Cumartesi sayısal oynayacağım eğer çıkarsa ilk işim Pazar sabahı sizi uyandırmak olcak ..Hazırlıklı olun.. ;D

İyi satışlar..

;D
teşekkür ederim

forester' Alıntı:
Ispartakule taraflarında geçen hafta üç farklı zamanda gördüğüm araca çok benziyor, eğer oysa çok güzel bir araç, yapanın bilgisine ve eline sağlık

Evet gördüğünüz araç bizim Land. ;D
Ispartakulelere taşınıyoruz haftaya ;D

insaları saç jantlarıyla sattım

fiyatı 34000 TL'ye indim.

Hayırlısı olur inşallah.
Sayısal oynamak böyle amaçlar iyi fikir bence de!

Fiyatı 33 bin'e indirdim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-1987-model-defender-110-2-5-masrafsiz/detay

bu ilan hala güncelmi birarkadaşıma gösterdim hayran kaldı yanlız araç dizel mi yoksa benzinlimi konusunda tam emin olamadık

st' Alıntı:
bu ilan hala güncelmi birarkadaşıma gösterdim hayran kaldı yanlız araç dizel mi yoksa benzinlimi konusunda tam emin olamadık

Çok özenerek topladım, çok uzun parça listesi var...
Benim Land Rover 1987 Model, Düz dizel, "herşeyi" sıfırlandı, motoru 8 binde... (Değişmeyenleri saymak daha kolay)
Landıma satış fiyatımın çok üstünde para harcadım. Kredi borcumun bir kısmını kapatmak için satıyorum. Aracım Fulya'da GMT otomotivde (Beşiktaş Otim yolu üzerinde)
Ne zaman görmek isterseniz gelebilirsiniz.
Teşekkür ederim.

teşekkürler ilginiz için bu hafta sonu istanbuldayım inş bakıcam