Satılık - 1986 Model Toyota Hilux LN65

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan smaile Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,170
Ynt: Satılık - 1986 Model Toyota Hilux LN65

dün aracıma ön frenler degişimiyle başladım ön makasları degiştirmekle son buldum birde arkadaşlarım la beraber cekilmiş bir video yu yükleyeyim http://player.vimeo.com/video/34847847?title=0&byline=0&portrait=0

Etiketler

Alpay bey merhaba. Yanılmıyorsam lastik ebatları standartın üstünde. Bu değişimin yakıta ne gibi etkisi oldu. Km de ne kadar yaktığını sorabilirmiyim? Her daim aklımı başımdan alan bir araç bu Hillux. Bu arada aracınız çok güzel, kime kısmet olacaksa alan kişi çok şanslı.
Saygılarımla.

Digoron' Alıntı:
Alpay bey merhaba. Yanılmıyorsam lastik ebatları standartın üstünde. Bu değişimin yakıta ne gibi etkisi oldu. Km de ne kadar yaktığını sorabilirmiyim? Her daim aklımı başımdan alan bir araç bu Hillux. Bu arada aracınız çok güzel, kime kısmet olacaksa alan kişi çok şanslı.
Saygılarımla.
aracım lastiklerden sonra 350 kuruş yakmakta gercekte fazla bi eksi yaratmadı 280 kuruş kadar yakıyordu bu da bana fazla gelmiyor herkesin hayali olması güzel

araç konyaya satılmıştır ilgi alaka için herkese teşekkürler ilan kaldırılabilir

yabancıya gitmedi bende
şimdilik değişenler:
arka fren balataları
su devridaim pompası
radyatör bakımı
tüm yagları filtreleri yenilendi. defransiyel den yağ yerine pekmez tahin karışımı çıktı.
ön keçeler yağ kaçırıyor yenilendi
el freni bakımdan ğeçti
ön diskler tornalandı raspa yapıldı
termostat değişti
akü delinmiş yenisi alındı
bunlar bitince vize ye gidiyoruz.
daha yapılacak işleri de yazacağım..

smaile' Alıntı:
dün aracıma ön frenler degişimiyle başladım ön makasları degiştirmekle son buldum birde arkadaşlarım la beraber cekilmiş bir video yu yükleyeyim http://player.vimeo.com/video/34847847?title=0&byline=0&portrait=0

Çok güzel video. Tebrik ederim...

Benimde idealimde Hi-Lux var... Kısmet...

Hayırlı Alışverişler...

petro' Alıntı:
yabancıya gitmedi bende
şimdilik değişenler:
arka fren balataları
su devridaim pompası
radyatör bakımı
tüm yagları filtreleri yenilendi. defransiyel den yağ yerine pekmez tahin karışımı çıktı.
el freni bakımdan ğeçti
termostat değişti

Bende Konya' lım...

Bakarsınız bir gün memleketimden favorimi alırım ;)

petro' Alıntı:
yabancıya gitmedi bende
şimdilik değişenler:
arka fren balataları
su devridaim pompası
radyatör bakımı
el freni bakımdan ğeçti
termostat değişti
hayırlı ugurlu olsun cahit abi sag salim gittigine sevindim telefonun silindi bende bi ara telefonunu yazarsan alırımburdan aslanı bakıma almışsın bile kısa surede allah kaza bela vermesin güle güle binmeyi nasip eder allah alpay fenerci

1986 model satılık toyota hilux tek kabin EPİ motor, 12.000 TL - ilgilenen var mı ?

Koray Tuysuz' Alıntı:
1986 model satılık toyota hilux tek kabin EPİ motor, 12.000 TL - ilgilenen var mı ?

Koray bey merhaba.

Aynı mesajı 3-4 farklı konuya yerleştirmişsiniz
Mükerrer mesajları silerken sanırım açmış olduğunuz bir konuyu da sildim sanırım.

İlanlar - Vasıta başlığı altından tekrar konu açarsanız sevinirim.

Tabii aracınızın fotoları ve diğer özelliklerini de eklemeyi unutmayınız.

Merhaba Murat Bey, önemli değil, ben yeni üyeyim o nedenle yanlışlıkla 3-4 defa aynı yazıyı bir kaç konuda paylaşmışım, bilginizden dolayı teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR