Satılık 1986 model Mercedes 230G (Satışından Vazgeçildi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağatay kurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,678
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çağatay kurt

Yeni Üye
Yer
Ankara
Merhabalar;
Araç 1986 model olup 2002 Botaş çıkışlıdır. 1 yıldır bende olup tarafımdan alındıktan sonra komple boyanmış, koltuk ve taban döşemesi yenilenmiştir. Motor 2300cc 4 silindir olup yaklaşık 15000km önce rektefiye olmuştur. BRC marka LPG kiti takılı olup ruhsata işli değildir(evrakları temin edilebilir). Aracın muayene süresi dolmuştur. Kalorifer fan motoru çalışmamaktadır ve el freni halatı kopuktur. Lastikleri tarafımdan taktırılmış olup markası yokohama geolander AT-S'dir. Klima mevcuttur ancak üzerinde takılı değildir(araçla beraber verilecektir). Araç Ankarada olup fiyatı 17.000 TL'dir.
Daha detaylı bilgi için 505 6273605. Hepinize güzel günler dilerim.
Çağatay KURT
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

rsz_0001.jpg

rsz_0002.jpg

rsz_0003.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık 1986 model Mercedes 230G (Satışından Vazgeçildi)

abi sen 39 senelik arabaya 17000tl istemisin ben o arabaya 9000TL verirdim ama o araba çok yaşı benim amcam yaşında

okyanus eğer feyk değilsen;saymayı toplama çıkarmayı öğren.bide o aracı satan kişi ivedik in en bilindik dükkanlarından biri saygılı ol.

hayırlı satışlar

okyanus kürşat özatelye' Alıntı:
abi sen 39 senelik arabaya 17000tl istemisin ben o arabaya 9000TL verirdim ama o araba çok yaşı benim amcam yaşında

ama biz 2009 yılındayız sen fazla ilerden gidiyosun

herkesın kendı aracı için bi fiyat bellirlemişlerdir saygı göstermek lazım

bu arada çağatay kurt hayırlı satışlar

yorumlar için teşekkür ederim. ancak bir düzeltme yapmam gerekiyor, ben ivedikte değilim. galiba ya nasip ile karıştırıldım. saygılar...

ilanınızı sahibinden de görünce anladım ama düzeltemedim.sizin araç la birlikte sanırım 2 adet daha mercedes g bir 500 sel bi de land la ilgili ihale vardı ya nasip aldı arçaları topyekün diye duymuştum.sonra sahibinden .comda gördüm ilanınızı.
ama yienede yorum yakışıksız ,ivedikete olamnız gerekmez hakkını istemek için:smiley: nede olsa G.hayırlı satışlar .iyi müşteriler

okyanus kürşat özatelye' Alıntı:
okyanus kürşat özatelye kardeş ne yazmış ya???
şu dakika elimde nakit olsa ankarada arabanın başında olurdum.. Mercedes G şu sıralar hayallerimi süslüyor.. bakalım kısmet...

Jeep34' Alıntı:
Satılık vasıtalar bölümümüzde açmış olduğunuz konulara detaylı anlatım yapar ve resimlendirirseniz, sonuca daha net ulaşabilirsiniz.

Model, fiyat, renk, km. ve resim gibi detayların önemli olduğunu hatırlatırız.
_______________________________________________________________________________________________
Örneklemede vermiş olduğumuz gibi bir mesajlaşma kabul edilemez :

Satılık bir araca ''Bu kadar para etmez'' gibi veya benzeri yazı yazmamalıyız. Satıcınında '' işine geliyorsa al '' gibi veya benzeri yazı yazmamalı.
________________________________________________________________________________________________

Aracın özelliklerini anlatan başka bir siteye yönlendirme LİNKİ kabul edilmemektedir.

[size=12pt]Aracınız satıldı ise veya satıştan vazgeçtiyseniz mesaj olarak lütfen belirtiniz !!![/size]

Satışı gerçekleşen ilanların konu başlığına yönetici tarafından ''SATILDI'' ibaresi konur ve konu kilitlenir.

Üzerinden 3 ay geçen ilanlara satıcı tarafından herhangi bir mesaj yazılmaz ise konu başlığına yönetici tarafından ''PASİF İLAN'' ibaresi konur. Satıcı ''GÜNCEL'' mesajı yazarsa ''pasif'' ibaresi kalkar.

Bu uygulama, araç arayanların ilanlara hakimiyeti açısından zorunluluktur.

Pazarlık yapılacaksa özelden mesajlaşmanızı rica ederiz.

Yalnız satılık araç ilanı verilebilen bu bölümümüzde iyi alışverişler dileriz....

Geçici dip not: 11/06/2008 öncesi verilen ilanlarda yönlendirme LİNKİ bir süre dikkate alınmayacaktır.

Yukarıdaki alıntıda'da belirildiği üzere.Satılık bir araç ilanına ''bu araba bu kadar etmez'' gibi sözler kabul edilmemektedir.Lütfen bu konuya gerekli hassasiyeti gösterelim arkadaşlar.

Satmaktan vazgeçtim. İlginize teşekkür ederim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri