Satılık 110 Sw 300 Tdi Beyaz Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arif06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,826

arif06

Ana Kamp
Yer
Ankara
öncelikle hepinizin geçmiş kandilini ve ramazan bayramını kutluyorum. severek kullandığım defenderimi ev almak için satılığa çıkarttım bugün.87 model çok bakımlıdır ve ekstraları vardır. malum siteye ilan verdim #173843633 buradan bakıp ilgilenen arkadaşlar telefonla arasa mutlu olurum. iyi günler

image.png

Etiketler

Ynt: Satılık 110 Sw 300 Tdi Beyaz Defender

sanırım henüz ilan aktif olmadı bikaç saat önce verdim yayınlanmıştır diye düşünmüştüm

Hayırlı olsun bereketli satışlar dilerim.

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilan güncel arkadaşlar.bakımlarını haftasonu yaptırdım.sıfır masraflı.

ilanda duruyor araç yılbaşında ilan süresi bitiyor.sonra kaldıracağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON MESAJLAR

SON KONULAR