SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tyanik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,412
Ynt: SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model

çok sıkı takip ediyorum.haberiniz olsun.bol şanslar.

Etiketler

Arkadaşlar satış sürecini hızlandırmak için mevcut ilanımı sahibinden.com sitesine de ekliyorum. Bilginize...

Hocam siz onu malum siteden bir günde satarsınız.bende arkasından hayıflanıp dururum.Hayrlısı diyelim.Niyetim elimdeki aracı satıp size yönelmekti.Ama benim tarafımdan birşey somutlaşamadığı için .kuru kuruya da pazara inilmez.di.ne diyelim.alana da satana da hayrlı olsun.

hocam dönüp dönüp bakıyorum.Bu mübarek günde bir saf kulunun duası kabul olsada şu düğümleri çözsem soluğu ankarada alsam.Diye bir hal içindeyim.tekrar hayrlı işler diyeyim.Bu arada herkesin Ramazan ve 30 ağst.Bayramları da kutlu olsun.iyi tatiller iyi bayramlar.

Aracın fiyatını 20.000 TL olarak güncelliyorum. Gezenbilir sitesinden talip olan avcı, doğasever veya off-road'cu arakadaşlar için pazarlık payı vardır.

Aaraç Denizli'den Makrakanta nickli Metin Dönmez bey'e satılmıştır. Tüm foruma teşekkür ederim...

Hayırlı olsun Tuğra bey.

Konu başlığını düzenleyeyim. Daha sonra mesaj yazımına kilitlerim.

Aaracı yani Latif'i az önce resmi işlemleri bitirerek Makrakanta nickli arkadaşımız Metin Dönmez bey ve oğlu İzzet Dönmez'e teslim ettim. Beraberce çok keyifli bir öğlen geçirdik. Kendileriyle tanışmaktan büyük mutluluk duydum. Yeni araçlarını iyi günlerde, kazasız-belasız ve sağlıklı olarak kullanmaları dileğiyle...

her iki tarafada hayrlı olsun .bir daha bu temizlikte
(foyoğraflarda ve beyan a isnaden yazıyorum.)böyle vitara düşmez.tuğra bey varsa cevrenizde buna yakın bir vitara, haberim olsa fena olmaz.iyi paylaşımlar.

Mehmed bey, benzer bir durum yakalarsam söz önce size haber vereceğim.

sağolunuz hocam.teşekürler.mutlu kalınız.

Tuğra beyin kişiliğine güvenerek servise göstermeden sadece test ederek Latifi aldık.Keyifli bir yolculuktan sonra Denizli ye geldik.Bugün ustama gösterme fırsatım oldu.Tuğra beyin araca ait beyanları doğrultusunda her şey dört dörtlük çıktı.Velhasıl Gezenbilir sayesinde Tuğra bey gibi güzel bir dost edindik.Süper temizlikte bir Suzuki sahibi olduk.
Misafirperverliğiniz için ve Latif için teşekkür ederiz Tuğra bey.

metin bey aracınız hayrlı olsun.Allah kaza bela vermeden gönlünüzce binmeyi ve eksitmeyi nasip etsin.Tuğra beyin gayreti ile arac formumuzda kaldı iyide oldu.Ayrıca tuğra bey e selamlar olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri