(SATILDI) Satılık, 315 LASTİK (4 ad.)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VAP Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,271

VAP

Kamp III
Yer
İstanbul
4 Tane 315 / 75 / 16 Mudstar Radial M/T lastiğim satılıktır..!
.
Garajda 3. takım olması ve benim sürüş amacıma göre büyük geldiğinden, elden çıkartmak maksatlı 600.-TL'ye tamamını satıyorum.

Etiketler
Ynt: SATILIK, 315 LASTİK (4 ad.)

Sayın VAP
Lastiklerin imal tarihi ve yük katsayısını öğrenme şansımız varmıdır.

Kenan YAMA
0 542 631 75 75

Yanaktaki hangi rakamlar dediklerinizi ifade ediyor bilmiyorum, söylerseniz bakarım?
Lastikler aracı bu sene Mart sonunda aldığımda üzerindeydi ama bilmiyorum tabi ne zaman alınmış?

Yanaktaki 315/75/16 rakamının devamındaki rakamlar hız ve yük katsayısını, Gömme olarak basılan rakam ise imal tarihini hafta ve sene olarak gösterir. (Örnek 0409) 2009 yılının 4 üncü haftası gibi.
Hayırlı satışlar.

Selamlar
Kenan YAMA

Kimseye söz verilmediyse ben talibim,fiyatta ikram var ise mesajla söylersiniz.Özel mesaj atıyorum.

Lastikler tarafımdan satın alınmıştır.Ahmet bey şimdiden teşekkürler.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Lastikler tarafımdan satın alınmıştır.Ahmet bey şimdiden teşekkürler.
Yavuz bey hayırlı olsun, emanet alınmıştır. Pazartesi günü tarafınıza gönderilmek üzere anlaştığımız gibi ambara verilecektir...

NOT : Telefonla ulaşamadık, bu arada özelden adres bilgilerini yollayabilirseniz memnun olurum.

Ynt: (SATILDI) Satılık, 315 LASTİK (4 ad.)

yavuz-çelikel' Alıntı:
Ahmet bey selamlar;

Şahin Nakliyat firması cuma günü otele gelip lastikleri teslim alacaklar.Sizin isminizi verdim, Hasan bey adında bir bey gelecek teslim almaya.Selamlar saygıyla.

Yavuz Çelikel
Günaydınlar Yavuz bey,

Dün akşam saat 22:00'de lastikler Hasan beye teslim edilmiş, ilgili evrakı (size özelinize gönderdiğim mesaja fotoğraf ekleyemediğimden) buradan yolluyorum, kusura bakmayın lütfen.

Selam ve saygılarımla.
VAP

Ahmet bey teşekkürler.Zaptı güzel tutmuşlar.Pazartesi teslim alacağım.

Ahmet bey lastikleri aldım dün taktırdım, benim yeni oyuncağa yakıştı teşekkür ederim tekrardan.

Gerçekten de güzel durmuş, umarım memnun kalırsınız, güle güle kullanın inşallah.

gerçekten yakışmış iyi bol çamurlarda kullanın ,ben benim ferozaya olurmu olmazmı diye düşünürken siza kısmetmiş yavuzbey kısmet hayırlı olsun.