[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,954
sehzata' Alıntı:
bilmiyorum ki ben de biraz çöpçülük var sanırım, hiç bir şeyimi satmaya atmaya kıyamıyorum :smiley: hatta L200 ü alalı 6 ay oldu, 6 aydır PATROL ü satsam da hanıma daha küçük bir araç alsam mı diye düşündüm :smiley: 6 ay sonunda satmaya karar verebildim, hatta hala satmasam mı diye düşünüyorum :smiley: ama laf ağızdan çıktı artık satmak lazım.

Hayırlı Satışlar... :smiley:

Etiketler

amma fotosu varmış Küçük Beyaz Kelebeğimin ;D[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

P1300740.jpg

P1300744.jpg

P3130086.jpg

P3130087.JPG

cehchen' Alıntı:
araç gerçekten güzel böyle bir aracım olsun çok isterdim 15 bin tl param var uyarmı acabaa

efendim size özel 15 değil 14 bin peşin gerisi her ay 1000 er lira ödeme ile toplam 18000 olur :D kalan 3.500 de yeğenime amcasından hediye olsun helal olsıun, babamın jipi yok deyip ezilmesin.

Şehzat Bey selamlar,
Arka soğutucuyu satmak isterseniz talibim, bendede 93 gq60 4.2 diesel var eğer böyle bir düşünceniz olursa görüşmek dileği ile

saygılar,
Keşfi Tarkan Özgüç.

KeşfiTarkan' Alıntı:
Şehzat Bey selamlar,
Arka soğutucuyu satmak isterseniz talibim, bendede 93 gq60 4.2 diesel var eğer böyle bir düşünceniz olursa görüşmek dileği ile

saygılar,
Keşfi Tarkan Özgüç.

merhablar,
sogutucu kamplarda vb. gibi yerlerde cok ise yaradigi icin suanda oyle bir dusuncem yok, ama birkac kisi araci yaris arabasi yapmak icin soruyor, onlardan birine nasip olursa size haber veririm, buarada sizin araciniz da cok zevkli olmasi gerekir, 4.2 dizelde de cok iyi tork var gule gule kullanmaniz dilegiyle, saygilar

talkie77' Alıntı:
Acep benim Vitarayı satıp Patrol mu alsam :smiley: Her girişimde başlığa bakıyorum :smiley:

sizin vitara bu araçtan 2 tane alır :D ama bence 1 tane alın, kalan paraya da eşinize bir araç alın ki Patrol size kalsın ;D yoksa benim gibi Patrol e binmek için haftasonunu beklersiniz.

sehzata' Alıntı:
merhablar,
sogutucu kamplarda vb. gibi yerlerde cok ise yaradigi icin suanda oyle bir dusuncem yok, ama birkac kisi araci yaris arabasi yapmak icin soruyor, onlardan birine nasip olursa size haber veririm, buarada sizin araciniz da cok zevkli olmasi gerekir, 4.2 dizelde de cok iyi tork var gule gule kullanmaniz dilegiyle, saygilar
Teşekkürler Şehzat bey...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR