Saroz'un Göz Bebeği Kabatepe Orman Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KABATEPE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,182

KABATEPE

Yeni Üye
Kabatepe'de sımsıcak bir güneş, masmavi bir deniz ve yakın ilgi sizleri bekliyor. Çanakkale - Eceabat - Kabatepe mevkiinde, eşsiz deniz keyfi ve cennet yeşili orman güzellikleriyle beraber huzur verici bir tatile ne dersiniz?

Kabatepe Turizm olarak Mayıs-Ekim ayları arasında günü birlik yada çadırlı kamp alanında dilediğiniz kadar konaklama yaparak hizmetlerimizden yararlanmanızı sağlıyoruz.

Temiz bir sahil, duru bir denizde tatil yapmak kim istemez.

KABATEPE ORMAN KAMPI İLETİŞİM BİLGİLERİ ;

Sitemiz: http://kabatepe.com.tr/
Telefon : 0286 814 12 89
e-mail: info@kabatepe.com.tr

2013 YILI ÜCRET TARİFESİ

KONAKLAMA ÜCRETLERİ

ÇADIR YERİ (4 Kişilik)
20,00 TL

KARAVAN YERİ(4 kişilik)
25,00 TL

MALZEME ÜCRETLERİ

ELEKTRİK-SU
7,50 TL

KÜÇÜK BUZDOLABI
7,50 TL

Yukarıda Belirtilen Fiyatlar Günlük Fiyatlardır.

FİYATLARIMIZ MİLLİ PARKLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN BELİRLENMİŞTİR.

Etiketler
Selam

Öncelikle siteye hoş geldiniz. Tam da sizin bahsettiğiniz gibi güneş masmavi bir deniz ve huzur istiyorsanız kabatepe 10 numara yerdir.

Kabatepe adını duyunca yazmadan geçemedim. 25 yıldır kum motel yanında ki yazlık da yaz tatillerimi geçiriyorum. Bu yıl değişiklik yapmak amacıyla 2 aile çadır kampı kurma düşüncesine girdik ve ilk olarak orman kampını ziyaret etmeye geldik. Ancak kapıda karşılaştığımız durum bizi bu düşünceden tamamen vazgeçirdi.

Eğer kampın yetkilisi iseniz çalışanlarınızdan şikayetimiz var bunu bilmenizi isterim. (Bununla ilgili sanırım moderatörümüz den bir bilgilendirme mail i almıştınız) onun dışında bu tabiat harikası coğrafyayı herkesin görmesini tavsiye ederim.

Öncelikle giriş nizamiyesinde ayaklarını masaya uzatmış çekirdek yerken bizimle konuşan gişe görevliniz sayesinde "nereye geldik biz" sorusunu kendimize sorduk. sonrasında yanımızda 1,5 ve 4,5 yaşlarında 3 çocuğumuz olduğu için içeri girip nasıl olduğuna bakmak istedik ancak "giremezsiniz" cevabını aldık. ödeme yaparak girip bakmayı teklif ettiğimizde araç üzerinde ki çadır için karavan ücreti talep ettiler o yüzden girmekten vazgeçerek anzak koyuna devam ettik.

Coğrafya olarak bence Türkiye'nin en güzel yerinde kamping işletiyorsunuz. Çalışanlarınıza, gelen misafirlerinize daha anlayışlı ve saygılı olmalarını tembih ederseniz çok daha fazla müşteri kazanabilir ve bu güzel yeri daha fazla insana duyurabilirsiniz.

Bu vesile ile sizlere hayırlı işler dilerim.

Saygılar

Siz yeni konu açın o zaman tekrar bir bakarız duruma.

12 Ağustos 2013 20:09 tarihinde kabatepe@elitm2.com <info@gezenbilir.com> yazdı:
Yöneticisi olduğunuz bir bölümde bulunan, KABATEPE adlı kullanıcının göndermiş olduğu "_-_ Sarozun Göz Bebeği Kabatepe Orman Kampı _-_" başlıklı konu, KABATEPE tarafından rapor edilmiştir:

Konu: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97803.msg1275817#msg1275817
Moderasyon Merkezi: http://www.gezenbilir.com/index.php?action=moderate;area=reports;report=822

Rapor Sebebi:
Konunun Silinmesini İstiyorum yeni konu açıcam ilerleyen zamanlarda

Teşekkürler,
GEZENBİLİR Ekibi.

--
Murat ÖZ

Gezenbilir
Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği

dturan' Alıntı:
Eğer yorumda abarttığımı düşünüyorsanız mrdnmz (emre) den de konuyu dinleyebilirsiniz.

Selam,

Moderatöre Bildir düğmesi vasıtası ile tarafımıza yollanan bu mesaja; Renklendirilmiş cümle ile yanıt vermiştim.
Bu konunun silinmesine gerek yok.
Konuyu açan ilgili kişi 2. bir konu açarsa silebileceğimizi söyledim.

Sizin yorumlarınızı ve diğer bir üyemizin şikayetlerini daha önceden biliyorum zaten.

İyi Paylaşımlar.

dturan' Alıntı:
Eğer yorumda abarttığımı düşünüyorsanız mrdnmz (emre) den de konuyu dinleyebilirsiniz.

Az bile yazmışsın Derya. Bizim oraya girmeyi denememizin bile sebebi vardı. Daha önce buradan başka bir Abi'mizin yorumlarını merak ettik. Yani Derya nın dediği gibi çok uzun yıllardır 'komşuları' olarak bölgede konaklarız İLK DEFA yahu burası nedir diye merak ettik. Aslında ben merak etmiştim. Dur bir bakalım diye de dürten bendim. Gerçi aldım ağzımın payını. Yine dürtülmeme sebep biz markete alışverişe giderken içeriden çıkan bir T4 karavan oldu. Yine bu sitede kendisi.

Neyse fazla merak başa bela onu anladım.

TezzMertek' Alıntı:
Selam,

Moderatöre Bildir düğmesi vasıtası ile tarafımıza yollanan bu mesaja; Renklendirilmiş cümle ile yanıt vermiştim.
Bu konunun silinmesine gerek yok.
Konuyu açan ilgili kişi 2. bir konu açarsa silebileceğimizi söyledim.

Sizin yorumlarınızı ve diğer bir üyemizin şikayetlerini daha önceden biliyorum zaten.

İyi Paylaşımlar.

Eline sağlık. İlgin içinde çok teşekkür ederim.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ynt: Saroz'un Göz Bebeği Kabatepe Orman Kampı

Geçtiğimiz sene kabatepe orman kammpında kalmak istedim çanakkale savaş alanını gezarken bir gün öncesi kapatılmış efendim sezon bitmiş Bence orassı yaz kış açık olmalı çanakkale ye gezme amaçlı gelen karavancılara hizmet vermeli idi diye düşünüyorum sadece yaz sezonu açık olmamalı böyle ören yeri içinde bulunan karavan parkı imkanı sağlamalı bence
Morto koyunda bulunan ender kafenınn arkasında geceledim. oldukca güzzel biryer ve çok karavan alabilecek geniş bie alana sahip tavsiye ederim önünde de çok güzel bir deniz var koordinatları da 40.052400, 26.214600

Arkadaşlar bahsedilen yer gerçekten eşine zor rastlanır bir Deniz'i olan çam ormanı içinde bir kamp alanıdır. Benim yer ile ilgili hiç bir şikayetim yok.sadece çalışanları ile ilgili yaşadığımız sıkıntıyı dile getirdim yanlış anlaşılma olmasın.

Yazımın akabinde konuyu açan arkadaştan "bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz" yazılı bir mail de aldım.
Eleştirimi anlayışla karşıladıkları için ilgili yöneticilerine ben teşekkür ederim.

dturan' Alıntı:
Arkadaşlar bahsedilen yer gerçekten eşine zor rastlanır bir Deniz'i olan çam ormanı içinde bir kamp alanıdır. Benim yer ile ilgili hiç bir şikayetim yok.sadece çalışanları ile ilgili yaşadığımız sıkıntıyı dile getirdim yanlış anlaşılma olmasın.

Yazımın akabinde konuyu açan arkadaştan "bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz" yazılı bir mail de aldım.
Eleştirimi anlayışla karşıladıkları için ilgili yöneticilerine ben teşekkür ederim.

Sayın Derya Bey,

Kapıda Bulunan Elemanlarımıza Gerekli Uyarı Yapılmıştır.Kampımıza Gelmek İsteyen Ziyaretçilerimiz 7/24 0286 814 12 89 Num. Telefondan Bilgi Alabilirler.

Emre bey öncelikle selamlar.Bahsettiğiniz T4 camper benim zannedersem (keşke tanışma fırsatımız olsaydı; umarım başka bir yolda karşılaşır ve tanışırz.).
Aslına bakarsanız bende kamp yerini tesadüfen görüp günün yorgunluğunu atmak için bir gecelik konaklamak zorunda kaldım.
Tabiat ve güzellikleri hakında söylediklerinize katılıyorum.Ama malesef işletme anlayışı ve karavan campı için bence yeterli değil.Zaten sabah kahvaltı sonrası cam yerindende ayrıldım.
Bütün gezen dostlara bol selamlar.

tango' Alıntı:
Emre bey öncelikle selamlar.Bahsettiğiniz T4 camper benim zannedersem (keşke tanışma fırsatımız olsaydı; umarım başka bir yolda karşılaşır ve tanışırz.).
Aslına bakarsanız bende kamp yerini tesadüfen görüp günün yorgunluğunu atmak için bir gecelik konaklamak zorunda kaldım.
Tabiat ve güzellikleri hakında söylediklerinize katılıyorum.Ama malesef işletme anlayışı ve karavan campı için bence yeterli değil.Zaten sabah kahvaltı sonrası cam yerindende ayrıldım.
Bütün gezen dostlara bol selamlar.

Doğrudur. 54 plakalı :smiley: bende bu aralar Gölcük ve civarlarındayım kısmetse görüşmek dileklerimle.

mrdnmz

Twitter : Frontera_4x4_TR
Instagram : mrdnmz

KABATEPE' Alıntı:
Sayın Derya Bey,

Kapıda Bulunan Elemanlarımıza Gerekli Uyarı Yapılmıştır.Kampımıza Gelmek İsteyen Ziyaretçilerimiz 7/24 0286 814 12 89 Num. Telefondan Bilgi Alabilirler.

Umarım kapıdakiler, sizler değildinizdir.

Saygıdeğer arkadaşlar.

Aranıza yeni katıldım. Kabatepe'nin sitesinde faaliyette olmadığı yazıyor. Şuanda kabatepe açık mı? Bilgisi olan var mı? Paylaşırsanız memnuniyet duyorum. ilgi ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

az önce denedim kendilerine ulaşmayı ancak telefon a cevap verilmedi. Demek ki "Kapalı" yine yanlış hatırlamıyorsam başka bir sana l ortam da "mevzuat değişikliği" dolayısı ile bir süre kapalı kalacakları yazılmıştı.

İnşallah yakın zaman da tekrar açılır ve bölgeye istenilen kalitede hizmet vermeye devam ederler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,742
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR