Saroz-Ayvalık-Cunda-Şeytan Sofrası Kamp Hakkinda Yardim...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hndnz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,820

hndnz

Ana Kamp
Istanbul Avrupa Yakasından 3 kisilik bir ekiple yola cikacagiz.Ücretli kamp alanı kullanmak istemiyoruz.
Yalniz ucretli kamp alani disina cadir kurduk diye jandarmanin gecenin 2-3unde tepemizde bitmesini de istemiyoruz:smiley:

Gormek istedigimiz yerler:

Saroz: Denizaltı güzelliği için...(2010'da Gokce Âda'dan donerken ugramistik.Berbat kokulu bir plaja denk gelmis ve sasirmistik:( Saroz da hem cadir kurup hem serbest dalis yapabilecegimiz sessiz-sakin-kokusuz..koordinatlara ihtiyacimiz var.

Ayvalık: Cadirla ilgili problem yasamayip(jandarma-guvenlik vb) deniz-gunes-kum -tatil mod icin hangi koordinatlari onerirsiniz.
Bizim aklimizda Cunda ve Şeytan Sofrası var.Bu 2 mekanda cadir kurmamiz sorun olur mu?(Dip Not:Ucretli Kamp alanı onermeyiniz)

Yol: Yukarıdaki koordinatlar icin istanbul-avrupa yakasindan hareketle tekirdag tarafından mı gitmeliyiz.(en kısa km icin)

Saygilarimla.
HanDeniz,

Etiketler
Ynt: Saroz-Ayvalık-Cunda-Şeytan Sofrası Kamp Hakkinda Yardim...

Avrupa yakasından km olarak Tekirdağ - Keşan - Gelibolu avantajlı ancak vakit önemliyse Bandırma feribotunu kullanın derim. İyi gezmeler

oncelikle cvp icin tesekkurler..evet,saroza varıs icin saat cok onemli cunku tatilin suresi kısıtlı mlsf.bandirma kismini arastirayim.
saygilar,

saroza once gıdıyorsanız tek secenek tekırdag. Öbür türlü Bandırmadan yolu çok uzatırsınız.

Saroz için Tekirdağ şart, ancak saroza gitmenizi tavsiye etmem, direk balıkesir tarafından ayvalık daha kısa ve daha güzel...

saroza donuste ugramaya karar verdik.dolayısıyla bandırma tarafından direk ayvalık yapacagız.km/sa olarak avantajımız ne ola acep?
ek olarak yakın zamanda o yolu yapmıs arkadaslara sormak istediğim: ist -avrupadan hangi saatte cıkarsam hızlı yol alırım.

Saygılar.

İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale – Ayvalık : 488 km

İstanbul - İzmit - Bursa - Ayvalık : 520 km

internette boyle bir bilgiyede rastladım(?)

hndnz' Alıntı:
saroza donuste ugramaya karar verdik.dolayısıyla bandırma tarafından direk ayvalık yapacagız.km/sa olarak avantajımız ne ola acep?
ek olarak yakın zamanda o yolu yapmıs arkadaslara sormak istediğim: ist -avrupadan hangi saatte cıkarsam hızlı yol alırım.

Saygılar.

Geçen hafta pazartesi sabah saat 6.15 te b.düzünden çıktım. Tekirdag malkara keşan - gelibolu uzerınden yolda mola vs vererek saat 13.30 gibi burhaniye ye vardım. Ayvalık ta olsun olsun 20 dakika daha ileride olsun.

Iyı günler

Merhaba
Ben Ayvalıklıyım çadır ile ayvalıkta kamp yapma konusunda pek problem yok değişik koylar da kamp yapabilirsiniz ancak çamlık ve şeytan sorası yolu üzerinde çok ekonomik kamp alnları da var bende kampçılığı çok seven biri olarak 1 ağustao itibari ile MUĞLA didim dalyan datça fethiye bölgesine ve daha sonrda denizli pamukkaleye iki aile olarak gidiyoruz burada olsaydım yardımcı olabiliridim sizlere iyi tatiller dilerim :smiley:

muğla'da nerelerde kamp yaptığınızı öğrenmek isterim.muğla'da bodrum-turgutreis-akyarlar-gündoğan-yalıkavak-bitez-ortakent-yahşiyi gezmişliğim var ama kampçı gözüyle bakmadığımdan emin olamıyorum.belki turgutreis ve yahşi uygun olabilir diye düşünüyorum.

kamp dönüşünde siteye uğrarsınız cvbınızı takip ediyor olacağım

iyi tatiller.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR