Saros Kamping

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,497
Ynt: Saros Kamping

Diğer bir eleştri, bu sezonun ilk müşterilerinden Meliha hanım tarafından gelmiş ve diğer bazı saygıdeğer karavancılar bizleri fırşatçı paragöz vs gibi şeylerle yaftalamışlar. Maalesef ülkemizde yargısız infaz o kadar alışkanlık haline gelmiş ki, insan şaşırmadan edemiyor. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, Burayı işleten kişilerin hepsi kendine ait işleri olan özellikle yelken ve denizcilikle alakalı, doğa ve çevrenin kıymetini en az siz karavancı dostlar kadar bilen kişiler. Mevcut Karavan alanını da büyük ticari beklentilerle değil, Karavancı dostların keyifli sohbetleri, çevre bilinçleri ve kültürel düzeyleri dikkate alınarak, tesise bir düzey tabiri caizse bir hava katması için oluşturdular. Eğer kaygı sadece ticari olsaydı, o kadar talep alıyoruz ki tesisin tamamı silme çadır dolabilirdi. Ama biz bir karar aldık ve 12 ay açık olacak iddialı bir restoranın yanına, sadece karavan kamping koyalım ve yaz aylarında beach club ile bunları destekleyelim dedik ve bu kararımızı devam ettirme niyetindeyiz. Neyse girişi biraz uzatmışız galiba, bir 40 lira için böyle bir yaftaya maruz kaldığımız için çok üzüldüm, keşke sıcak su da arızalı zaten diyerek hiç para alamasymışız Meliha hanımdan, ancak bahsettiğim gibi ortakların hepsinin kendine ait bir işi var ve sürekli tesiste duramıyorlar, Meliha hanımın yazdıklarını check edmiyorum bile kesin doğru bilgi veriyordur, dediğine göre kendisinden 2 günlük ücret alınması gerekiyor, çünkü fiyat politikamız böyle. Ancak bazen çalıştırdığınız kişiler yanlışlık yapabiliyorlar. Kendisi bir hesap numarası verirse kendisine ücret iadesi veya tekrar gelirse ücretsiz konaklama vermek isteriz.
Ancak peşi sıra gelen yorumlarda da ağır eleştriler var fiyat politikamız ile ilgili, afedersiniz ama 24 saat esaslı fiyatlamada ne kaçamak cevap olabilir gece 23:00 de geldiysen ertesi gün 13:00 de çıkmasan bile 23:00 e kadar sadece 1 günlük ücret alıyoruz, bu siz karavancı dostların lehine değilmidir? yine de bir yanlışlık var haksızlık oluyor, kurnazlık yapıyor diyorsanız lütfen öneride bulunun ona göre fiyat politikamızı revize edelim, biz buna açığız çünkü yeni bir işletmeyiz ama lütfen yargısız infaz yapmayın. Saygılar
 

Etiketler
Ynt: Saros Kamping

Sayın Şahin Avrupadaki karavan kampingleri ile ilgili tecrübelerini aktarmış, aslında bizim de ulaşmayı hedeflediğimiz buydu. Hatta bu konuda bir yakın çevremizde "gezilecek yerler" broşürü ve içinde kamping kurallarını açıklayan bir yazı olsun ve giriş yapan müşterilere bunu baştan verelim istedik ancak bastırmak gecikti. Ancak www.saroscamping.com web sayfamızın karavan kamping sekmesi altına koyduk bunu. Kamping kurallarını ise, yurtdışı kampların kurallarından Türkçeye çevirdiğimizde, bizim gibi Akdeniz kültürü için çok katı olduğunu gördük ve biraz gözlemleyelim, ve kesin kuralları koymayı daha sonraya bırakalım dedik. Aksi takdirde ne burası askeriye mi eleştirisi ile karşı karşıya kalabiliriz diye düşündük oysa biz daha sıcak bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz ve kuralları gerektiğinde misafirlerimiz lehine esnetmeyi hedefliyoruz.
 

Ynt: Saros Kamping

Kampınızda halen konaklama yapan,karavancı dostlarımızın diğer sosyal paylaşım sitelerinden birindeki paylaşımlarını ve izlenimlerini takip ediyorum,oradan edindiğim kanaat ve sizin eleştirilere verdiğiniz yanıtlardaki uslubunuzla ,bu kamp alanının karavancılar adına bir kazanım olacağına inancım arttı.Kaldıki şikayetim olan ücretlendirme karavan dernek üyelerine yapılan indirimlede istediğim seviyede olunca yolumuz düştüğünde programa dahil edilebilir oldu,İki tarafında kazanım edineceği güzel günler dileğiyle.Teşekkürler eleştirilere yapıcı yaklaşımlarınıza.....
 

Ynt: Saros Kamping

bende birşey söylemek isterim bu yazdıklarınızdan sonra çünkü saroz'u çok seviyorum buranın kıymetini ancak giden yaşayan bilir.yapmış olduğunuz açıklamalardan sonra iyi yolda olduğunuzu söylemek isterim.kaldı ki herşeyin para olmadığını söyleyebilen işletmecilere rastlamak çok zor bu devirde.bende esnafım ve herkese sonsuz güvenim vardır onlar kaybettirene kadar.sizlere kolay gelsin ve yolumuz düşer birgün inşallah
 

Ynt: Saros Kamping

Türkiye´de kampinglerin ve karavancılığın gelişmesi hepimizin isteği olduğu için, eleştirilerin yapıcı görülmesi sevindirici bir durum. Bu vesileyle "otomobiller de kamping içinde parkediliyor" cümlemi düzeltmek isterim. Saros kampingte kaldığımız gün sadece kampçılar vardı. Daha önce hafta sonlarında kaldığımız iki ayrı kampingte çok sayıda otomobil olduğu için, yazdığım o cümle, olmaması gereken bir genelleme oldu.
Saros Kampingte zevkli bir gün ve gece geçirdik. Karavancı dostlarla tanıştık ve güzel sohbet ettik. Memnun kaldığımız bütün kampingler için yaptığım gibi, Saros kampingi de Alman karavan forumda resimleriyle tanıttım.
 



Ynt: Saros Kamping

Saros Camping' Alıntı:
Diğer bir eleştri bayram misafirimiz Sayın Levent Güngör'den gelmiş, öncelikle eleştrisinin yanında olumlu izlenimlerini de aktarma inceliğini gösterdiği için teşekkür ediyoruz. Özellikle bayramın 2. günü bizim de kontrol edemediğimiz bir kalabalık oluştu ve aktardığı gibi bazı günübirlikçiler karavan alanına da girip rahatsızlık yarattılar, hatta sn Güngöre ekleme yapayım tuvaletleri çok hor kullandılar, sadece karavacılara sunduğumuz sıcak su hizmetini kullandılar ve karavancı dostlara sıcak duş olanağı bırakmadılar. Ancak o akşam hemen tedbir aldık ve sıcak duş ve tuvaletleri paralı yapıp, karavancı dostlarımıza da birer kağıt dağıtarak onların ücretsiz girmelerini sağlayarak bayramın 3. gününe düzeni sağlamış olduk. Diğer taraftan beach club için bir uygulama değişikliği hazırladık ancak sezon ortası olduğu ve bayramın aşırı yoğunluğu geçtiği için uygulamayı önümüzdeki sezona bıraktık. Hemem hemen bayramda heryer hınca hınç doluydu ama Önümüzdeki sezon yoğunluğu daha kabul edilebilir şekilde yöneteceğimizi düşünüyor ve yine Güngör bey e baklava ikram etmek istiyoruz. Tekrar Bayram da bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyor ve yoğunluk kaynaklı aksaklıklardan dolayı özür diliyoruz. Son bir şey atlamışım. İhtiyaç karşılanması konusunda da haklılar ancak bu hafta sonundan itibaren akşamdan karavancı dostların gazete ekmek gibi temel ihtiyaçları sorulacak ve ertesi sabah kendilerine teslim edilecektir.



Saros'un eşsiz güzelliğine yakışır bir işletmenin yetkilisinden böyle güzel öz eleştiri duymak bizi (ailem adına) çok mutlu
etti. Bayram sabahı sizinle kahvelerin eşliğinde sohbeti çok isterdik ancak kısmet değilmiş.

Beach club işletme olduğunuzun bilinciyle geldik ve çokta yadırgamadık taki şezlong ücreti istenene kadar bizde gereğini
yaptık, bayram yoğunluğu için olumlu gelişmeler anlamında gözlemlerinizin hayata geçmesi en önemli dileğimiz.

Bayramın 3. günü bize verilen kart ile duş tuvalet kullanımı teoride olumlu gibi görünsede konu def-i hacet giderme
olunca yurdum insanı denizi ve tarlaları ziyaret etmekten geri durmayacaktır, pratikteki uygulama mutlaka olumsuzluk
olarak dönüş yapacaktır. Baklava ikramınıza mutlaka icabet edeceğiz.

Selamlar
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,458
Mesajlar
1,518,177
Kayıtlı Üye Sayımız
172,113
Kaydolan Son Üyemiz
KhanDeep

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst