Saraybosna - Podgorica - Kotor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serhat1111 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,445

serhat1111

Yeni Üye
merhaba
antalyadan uçakla saraybosna ordan da kotor yakınlarında olan dobre vode ye gitemyi planlıyorum agustos ayının ilk haftasında .Sizlerden fikir alış-verişinde bulunmak istedigim noktalar saraybosnada podgorica ya mı direk geçsem daha mı iyi yoksa saraybosnadan kotor a mı geçersem daha iyi olur..

Bir diger yardım almak istedigim konu da karadağa giriş-çıkışta sorun oluyormu ( ilk yurtdışı gezim olacak ) bir de kotor hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana otel ya pansiyon hakkında bilgi verebilirlermi , araba da kiralayabilirim ...

teşekkürler şimdiden ..

Etiketler
Ynt: Saraybosna - Podgorica - Kotor

Bambina isimli üye arkadaşımız bu konuya hakim sanırım o daha sağlıklı bilgi verir sana..

Merhaba Serhat bey

Güzel bir yer seçmişsiniz. Dobre Vode, Karadağ'da en güzel yerlerden bir tanesidir. Gitmişken, vaktiniz varsa, Podgorica'yı da görün derim. Karadağ başkenti, güzel şehirdir, özellikle son dönemde turizm açısından bayağı gelişti. Beğenmezseniz, dönüşte bir gününüzü Mostar'da geçirin. :smiley:

Kotor'da otellerin yanında, daha uygun fiyata pansiyonları bulabilirsiniz. Yaz sezonunda sanırım 20-40 euro civarındadır pansiyonlar. Ve tabiki, araba kiralayabiliyorsanız, arabayla yolculuğunuz daha keyifli olur. Oranın doğası güzeldir, istediğiniz yerde mola verip, doğanın keyfini çıkartabilirsiniz.

Şimdiden iyi yolculuklar dilerim.

Evraklarınızda eksik yoksa, sınırda sorun yaşamazsınız. :smiley:

İyi yolculuklar

teşekkürler ilginiz için...evraklarınızda sorun yoksa derken ? yardımcı olurmsunuz

Evraklar konusunda yardımcı olamayacağım ne yazık ki :(. Ben Bulgaristan' a gider gelirim genellikle her sene ama çift vatandaş olduğumdan sadece pasaport uma ve bilet e ihtiyacım oluyor :smiley:...

Araba kiralarsanız, kiraladığınız şirket size araba için gerekli evrakları verecektir.

Diğer evraklar hakkında da araştırıp, daha detaylı bilgi vermeye çalışacağım ama, bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. ;)

bildigim kadarıyla iki ülkede vize istemiyor...sormak istedigim ekstradan yanıma almam gereken evrak varmıdır? otobüsle gitmek daha az masraflı olacaktır elbet benim için ? sarajevo dan kotor a direkt otobüsler varmıdır ? yani istedigim zaman bulabilirmiyim otobüs?

( bu arada çok teşekkürler . bu saatte sizlerin burada bu kadar ilgi göstereciginizi gerçekten tahmin etmiyordum )

Dediğim gibi, bildiğim kadarıyla hiç bir ekstra evrak gerekmiyor. Ama her ihtimale karşın, araştırırım.

Otobüs elbette daha az masraflı olur. Geçen sene bir arkadaşım Saraybosna'da araba kiralamıştı, bir haftalığına sanırım 300 euro civarındaydı... Sorarız ona, o da Gezenbilir'ci. :smiley:

Saraybosna'dan Karadağ'a giden çok otobüs var. Kotor için dün akşam baktım da, direkt Sarayevo-Kotor hattından geçen yok gibi. Tahminen, son durağı başka şehir olan, Kotor'dan da geçmeli tarzında hat vardır.

Öğreniriz onu da, sorun değil. ;)

Rica ederim, yardımcı olabildiysem karşılığında dönüşünüzde gezinizin nasıl geçtiğini duymak isterim. :smiley:

''BamBina'' şöyle genel bir tur ayarlanamazmı acaba Gezenbilir olarak
(Bugunlerde haberlerde yine Bosna yine Bosna :mad: )

Bosna'ya gitmek zor değil, özel bir organizasyona gerek yok. Bir bilet, bir de pasaport ve 1.5 saat sonra Bosna'dasınız. :smiley:

Evet, Karadağ için de geçerli. Geçen sene imzalanan anlaşmadan sonra, iki ülke arasında vize uygulaması kalktı.

bosnaya gıttıgımızde gunluk harcamalarımız ortalama konaklama dahıl ne kadar ?

bosna i hercegovina da mutlaka ama mutlaka gıtmemız gereken bır yer vardır mutlakakı orası neresıdır?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR