SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mybrada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,173
Ynt: SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak

fotoğraflara devam.

DSC_0647.jpg

DSC_0649.jpg

DSC_0650.jpg

DSC_0651.jpg

DSC_0655.jpg

Etiketler

ne demek rica ederim.logo bitmiş değil düşüncelere önerilere göre şekillendiriyoruz.

o zaman belirteyim.bu konu da meraklı biri olarak değil mesleki olarak önerilerimi söylüyorum.Biraz fazla saldırgan.daha sevimli hale getirelim.Mesela çok kuru kafa olmuş.Dişleri itici altaki bayraklar yerine( o kelle leri atalım)başka şey koy.şimdi bukadar yol aldıkca şeki lalır kolay gelsin.biraz da Çoşkunun logosunu da hatırlatıyor.

Özka 7.50 YE 16 traktör ön lastik.İsteyen arkadaşlar olursa aynı lastiğin 15 jant için olanıda var genelde 15 jant bu desen traktör lastiği pek yok ama özkada bulunuyor gayet sağlam ve dayanıklı.fiyat olarakta uygun yaklaşık 170 civarı olması lazım arazi ve çamur da bu lastik üzerine hiç bir şey tanımam ne mozilla nede mt hikaye.Sadece 15 jant ola biraz daha alçak kalıyor.

Akçay ve soğucak Sapanca ' nın tam olarak neresinde kalıyor ? Özellikle 1. resme bayıldım. Tek araba oralara gidilir mi ? Ailemle gitmeyi düşündüm bir an ...

Merhaba.Soğucak yaylası sapancagüneybatısında kalıyor merkeze yaklaşık 15 km yaylaya çıkan bir çok farklı yol var ancak gerek akçay gerek ilk resimdeki şelale yoluna tek başınıza çıkmanızı pek tavsiye etmiyoruz.
1-Yol çok bozuk
2-özellikle akçay yolundan gitmek istediğinizde yol bir çok yerde ayrıldığı için bilmeyen biri olarak kaybolma ihtimaliniz büyük.Ayrıca çoğu yerde orman yolları kaçak kesimi engellemek için kapatılmış alternatif yollarıda bilmemeniz halinde sıkıntı çok olur.
3-şelale yolundan gidebilirsiniz ancak siz her ihtimale karşın 05322634504 bu numarayı kaydedin.
4-Gelmek istediğinizde arasanız memnuniyetle size klavuzluk edebiliriz.Yada yolu tarif ederiz.
5-En azından bir sıkıntı olması halinde size ulaşabiliriz.
Bu bölgede gezi yapan arkadaşlar her ne zaman ve saatte olursa kaybolma,arazide kalma gibi sorunlarda bizi arayabilirsiniz.Bu konuda hiç bir maddi çıkar amaç olmadığını tüm offroad meraklılarına yardım etmek bizim olmazsa olmazlarımızdan olduğunu ,bilmenizide yanlış anlaşmalara sebebiyet vermemek için özellikle belirtmek isterim.

Hiç bir yolculuk tek başına bir şey ifade etmiyor kardeşim paylaşım artınca değer dahada artıyor..:smiley: nacizane fikrim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri