Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,947
Ynt: Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011)

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_1327.JPG

IMG_1343.JPG

IMG_1355.JPG

IMG_1356.JPG

IMG_1362.JPG

Etiketler

[attachment=1]
Kamp alanı
[attachment=2]
[attachment=3]
Karavancıları gören yerel medya da röportaj fırsatını kaçırmadı.
[attachment=4]
Fotoğrafların devamı için aşağıdaki linkteki dosyayı bilgisayarınıza indirip bakabilirsiniz.
Aşağıdaki fotoğraflar daha yüksek çözünürlüktedir. 32MB
http://www.mediafire.com/?24or505c6q0de03

Fotoğraf makinasıyla çektiğim birkaç video da aşağıdaki linktedir. 48MB
http://www.mediafire.com/?fnwb1r1413z18ms

Kameradaki videolar da... az sonra. ;)

IMG_1424.JPG

IMG_1377.JPG

IMG_1382.JPG

IMG_1441.JPG

Evet arkadaşlar Ferhat farkı bu, gerçekten bıkmadan sıkılmadan durmadan çekiyor,eğer o konserleri çekmeseydin ne kadar eğlendiğimizi kimse bilmeyecekti,ayrıca assolistimiz Mehmet hocayı,teşekkürler Ferhat.

Valla bravo... En güzelleri en sona saklamış Ferhat hocam.

Ama aklıma takılan bir soru var; O kadar sucuk muhabbeti yaptık, ya Ferhat hocam hala pastırmayla sucuğun farkını öğrenemedi, ya da Gökhan hocam(toffy) sucukları gerçekten zar inceliğinde kesiyor... Artık hangisi geçerliyse, birinden biriyle çok işimiz var.. ;D

orsaalabanda' Alıntı:
Valla bravo... En güzelleri en sona saklamış Ferhat hocam.

Ama aklıma takılan bir soru var; O kadar sucuk muhabbeti yaptık, ya Ferhat hocam hala pastırmayla sucuğun farkını öğrenemedi, ya da Gökhan hocam(toffy) sucukları gerçekten zar inceliğinde kesiyor... Artık hangisi geçerliyse, birinden biriyle çok işimiz var.. ;D
Cem senin de gözünden hiç kaçmıyor hani. ;)
Fotoğrafla da olsa, o kadar sucukla uğraşınca, pastırmayı da sucuk diye yazmışım. :eek: :-[
Pastırmalı Yumurta olacak. :smiley:

Ferhat ve Buralpdi, cok guzeldi. Tesekkurler.

buralpdi' Alıntı:
sapanca gezisinde basına yakalanan arkadaşlar ;D

Dünya güzelleri Ferhat ın peşinde Levent hocam da ben burda dikiliyordum birileri önüme geçip kuyruğa girdiler havasında.

mayıstosböce' Alıntı:
Dünya güzelleri Ferhat ın peşinde Levent hocam da ben burda dikiliyordum birileri önüme geçip kuyruğa girdiler havasında.

Atilla abinin bakışlara yorum yapamıyorum... ;D

Fotoğraf çeken kızın arkasındaki kısa boylu adam, boyu kısa olduğu için sağ yapıyor olmuyor, sol yapıyor olmuyor bir türlü önündekilerden kurtulup fotoğrafı çekemiyordu ona gülüyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR