Ynt: Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011)
Levent yazılı fotoğraf şakalarını ben başlatmadım Cem başlattı benimkiler genelde yazısızdı.Sen şaka dedin ama benim şimdi göstereceklerim şaka değil gerçek hepsini bu gözler gördü,bu kulaklar duydu.
Cem le ve İnsel le yemek yerken çok dikkatli olun özellikle sucuk yerken,Levent hocam sucuk ekmeği fazla aldı sonra masaya koydu ,biz zannettik(eşimle)içinden alıp herkes yesin yada ekmeği fazla geldiyse arasına oradan sucuk koysun,tabi bu bizim insani düşüncemiz di çünkü biz olsak öyle yaparız.Neyse Derya da arasından bir tane alayım dedi ve elini ekmeğe doğru uzattı ya sen misin uzatan bir kükreme oldu duymalıydınız,duymasanız da görün diye buraya koyuyorum herkes ona göre önlemini alsın.Zavallı Füsun bildiğinden o hareketli o neşeli kız başını önüne eğmiş,elini masanın üstüne getirmeden yemeğini sessiz sedasız yiyordu.
[attachment=1]
tabi Derya sus pus oldu utandı,korktu
[attachment=2]
daha bu kükreme bitmeden hemen arkamızdan grovvvvv diye bir kükreme daha geldi,ciğeri büyük bir şey ki levent hocam telefonu düşürdü korkudan,suratı kıpkırmızı oldu selavat filan getirdi..
Meğer Ferhat,Gökhan ın yaptığı sucuklu yumurtaya elini uzatmak istemiş, e İnsel de kendini tutamamış,zaten en son gördüğümde Ferhat ın eli İnsel in ağzındaydı.
[attachment=3]
Levent hocam ertesi sabah(ben çok erken kalkarım)din e dönmüştü abdest filan aldı ama hala suratı korkudan kıpkırmızıydı,aradım hala 5 vakit i bırakmıyormuş,yandan 2 vakit daha eklemiş.
[attachment=4]