Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,984
Ynt: Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011)

Bülent'in başlattığı fotoğraf şakalarına yeni bir boyut katayım benden iki adet foto-şaka ;D

PICT0199xxx.jpg

PICT0208xxx.jpg

Etiketler

Güzel bir ortam oluşmuş; ayrı kentler, gruplar, yeni açılımlar... bir arada, ne güzel demek istiyorum!.. :smiley:

Cavid Sezen

Levent yazılı fotoğraf şakalarını ben başlatmadım Cem başlattı benimkiler genelde yazısızdı.Sen şaka dedin ama benim şimdi göstereceklerim şaka değil gerçek hepsini bu gözler gördü,bu kulaklar duydu.

Cem le ve İnsel le yemek yerken çok dikkatli olun özellikle sucuk yerken,Levent hocam sucuk ekmeği fazla aldı sonra masaya koydu ,biz zannettik(eşimle)içinden alıp herkes yesin yada ekmeği fazla geldiyse arasına oradan sucuk koysun,tabi bu bizim insani düşüncemiz di çünkü biz olsak öyle yaparız.Neyse Derya da arasından bir tane alayım dedi ve elini ekmeğe doğru uzattı ya sen misin uzatan bir kükreme oldu duymalıydınız,duymasanız da görün diye buraya koyuyorum herkes ona göre önlemini alsın.Zavallı Füsun bildiğinden o hareketli o neşeli kız başını önüne eğmiş,elini masanın üstüne getirmeden yemeğini sessiz sedasız yiyordu.

[attachment=1]

tabi Derya sus pus oldu utandı,korktu

[attachment=2]

daha bu kükreme bitmeden hemen arkamızdan grovvvvv diye bir kükreme daha geldi,ciğeri büyük bir şey ki levent hocam telefonu düşürdü korkudan,suratı kıpkırmızı oldu selavat filan getirdi..

Meğer Ferhat,Gökhan ın yaptığı sucuklu yumurtaya elini uzatmak istemiş, e İnsel de kendini tutamamış,zaten en son gördüğümde Ferhat ın eli İnsel in ağzındaydı.

[attachment=3]

Levent hocam ertesi sabah(ben çok erken kalkarım)din e dönmüştü abdest filan aldı ama hala suratı korkudan kıpkırmızıydı,aradım hala 5 vakit i bırakmıyormuş,yandan 2 vakit daha eklemiş.

[attachment=4]

DSCF0442.jpg

DSCF0441.jpg

DSCF0428.jpg

DSCF0479.jpg

Her topiğe, her yere laf yetiştiririm ama fotoğraflar karşısında nutkum tutuldu, boğazım düğümlendi bu kez. :-\ ::smiley: :-[ :-X

:D :D :D

Birkaç foto da benden.

http://www.facebook.com/album.php?fbid=10150166230323864&id=655833863&aid=302700&l=3667979b7d

Bülent bizdeki kareler tesadüf :smiley: ama senin kareler için aynı şeyi düşünemiyorum ;D ;D ;D
anı yakalamışsın diyecek bir şey bulamıyorum :D

Çok güzel bir etkinlik olmuş,umarım seneye bende orada olurum.

Maalesef sağlık problemi nedeni ile katılamadık,çok güzel olmuş,en kısa zamanda başka bir etkinlikte görüşmek umuduyla..

Fotograf karelerindeki tüm yüzlerin güldüğünü görmek ne kadar keyifli bir etkinlik olduğu hakkında yeterli bilgiyi veriyor. Paylaşım için teşekkürler.

Çok güzel bir etkinlik, Belki seneye imkanımız olursa biz de katılabiliriz... Oralara gelmek çok zor görünüyor şimdilik.

Çoook gecikmeli olarak bendeki fotoğrafları da hazırladım. Gecikmeden dolayı kusura bakmayın lütfen.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_1193_stitch1.jpg

IMG_1302.JPG

IMG_1229a.JPG

IMG_1305.JPG

IMG_1318.JPG

Toffy'nin sucuklu yumurtası
[attachment=1]
Mehmet Hoca'nın güveci de pişiyor.
[attachment=2]
Mutfak faaliyetlerine tam gaz devam. :smiley:
[attachment=3]
Sucukların pişmesini bekliyoruz.
[attachment=4]
Eh bu arada da güveç de pişti. :smiley:
[attachment=5]

IMG_1320.JPG

IMG_1323.JPG

IMG_1324.JPG

IMG_1331.JPG

IMG_1365.JPG

Biraz da sucukları gösterelim. ;)
Bu kadar yemek fotoğrafından sonra umarım kimsenin kolesterolü yükselmez. ;D
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
Karavancılar bir araya gelir de boş dururmu. Araçalar detaylı olarak incelendi.
[attachment=4]
Kutlamaları da ihmal etmedik tabiiki.
[attachment=5]

IMG_1372.JPG

IMG_1373.JPG

IMG_1374.JPG

IMG_1335.JPG

IMG_1342.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR