Şanzuman Ve Arazi Anzuman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atillaunal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,357

atillaunal

Yeni Üye
arkadaşlar merhaba bende 1978 cj5 var şanzuman ve arazi şanzumanın üzerinde kabartma olarak modeli yazıyormu şanzumana bakım yaptırmak istiyorum yağ kaçakları var viteslerde sorun yok ama yağ kaçağına taammül edemiyorum contaları set halinde satılıyor ama sanzumanın modeli nedir bilmiyorum 1978 lerde t150 var ama emin değililim yardımcı olursanız sevinirim

10015086_1464984070397467_677384184_n.jpg

Etiketler
arazi
Ynt: Şanzuman Ve Arazi Anzuman

DEGİSTİRİLMEDİYSE
T150 YADA SR4 DÜR
ARAZİDE DANA 20 OLMALI

AGIR ARAZİ İLERİDEMİ GERİDEMİ

büyük olasılıkla T150 dir. Eğer Şanzımanın kupadaki kapağı açarsan vites kolunun yanında numara yazdığını göreceksin.

Vites kolu ve arazi vitesi kupada bir kapak içinden şanzımanda gider. Yani vites kolunun geçtiği yer bir kapak. Kenardan vidalar vasıtası ile açılır. Açtığımızda Şanzımanın üst kapağı ile karşılaşırsınız. Kapağın yanında ise kabartmalı olarak bir numara yazar. Eğer vitesiniz 3 ileri ise yüzde 90 t150 dir.

Şanzuman modelinin T-150 olduğunu üzerinde yazan kabartma numaralardan anlayabiliriz
Şöför tarafında 2603983 veya 2603347 numaralarından biri yada
Üst tarafında 2603357 numara yazıyor olmalıdır.
Daha açık olması için benim şanzumanın resmini bulabilirsem göndereyim.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR