bayzero
Kamp II
Gezilebilecek en güzel ve rahat aylar Nisan Mayıs Ekim
2. Haziran veya Eylül
Temmuz Ağustos çok sıcak oluyor
Diğer aylar dada gezilebilir
yağmuru dert etmez seniz
Teşekkürler
Gezilebilecek en güzel ve rahat aylar Nisan Mayıs Ekim
2. Haziran veya Eylül
Temmuz Ağustos çok sıcak oluyor
Diğer aylar dada gezilebilir
yağmuru dert etmez seniz
Rica ederim .şimdiden iyi geziler, temmuz ağustos gezilir gezilmez değil çok sıcak oluyor(38-45), geceleri esiyor rahatlatıyor. diğer aylarda daha rahat oluyor.Çok iyi bir yazı olmuş, elinize sağlık Doktor bey.
Urfa'da doğmuş ama Urfayı hiç görmemiş biri olarak en kısa sürede bir karavan seyahati yapmak niyetindeyim.
Okuyan çocuğum olduğundan temmuz, ağustos ayları uygun bu sene. Ama tavsiye etmiyorsunuz bu ayları yazınızda. Gerçekten dayanılmaz mı olur? Yoksa biraz diş sıkarak üstesinden gelinir mi?
Ayrıca, yazınız böyle bir yolculuk için bir rehber gibi, şimdiden teşekkürler.
Çok üzüldüm fırsatçılara kötü insanlara fırsat vermemek lazım orayı yaşanılmaz hale getirirler .şikayet ihbar vsBen de Düzceyi tanıtmayı düşündüm ama gelseniz park yeri olmadığı için geri dönersiniz diye vazgeçtim.Hakikaten şu konuyu baştan sona okurken hep bunu düşündüm.karavancılar Düzce ye gelse nerede konaklayabilirler?Şehrin içinde değnekçiler sabahın köründe gelip sizi kovarlar.Şehrin tenha yerleri tinerci balici dolu,hiç mi hiç güvenli değil.Yazın yaylalar silah atmak için çıkan magandalarla dolu,göl ve dere kenarları alkol alıp sapıtanlarla dolu.Ben den size tavsiye Düzceye gelmeyin,gelseniz de kalmayın,günü birlik iki şelale bir mağara gezip dönün derim
Maalesef aşırı derecede göç aldık.40.000 nüfus on yılda 200.000 e dayandı(mültecilerin sayısı belli değil).Emekli olduğum an buralardan kaçmak niyetindeyim.Çok üzüldüm fırsatçılara kötü insanlara fırsat vermemek lazım orayı yaşanılmaz hale getirirler .şikayet ihbar vs
merhaba bu alanda gece araçta kalınabiliyor mu ?alternatif park 2
şanlıurfa gap vadisi
bu da turgut özal parkına yakın yaz geceleri oldukça karabalık oluyor havanın soğuduğu mevsimlerde tenha tuvalet ve su sorunu olmayan mesire alanı dır
oldukça geniş alana kurulu ,piknik yapmaya elverişli yanından 10-15 metre genişliğinde baraj kanalı geçiyor (ırmak görüntüsü veriyor)
park giriş ücretsiz kırmızı çizilen alanlar otopark
içinde sosyal tesis var yüzme havuzu vs var
Ekli dosyayı görüntüle 505810
Ekli dosyayı görüntüle 505811
Ekli dosyayı görüntüle 505812
açık alan otoparktır belki belli bir saatten sonra giriş çıkış yoktur.Müzenin otoparkı akşam belli bir saatte kapanıyor mu? Zira kapattılar kapıda kaldık diye face'de ileti atanı gördüm.
Park / bahçeler güvenlik anlamında nasıl?
karavan için park keşke tüm illerde güvenli rahat merkezi lokasyanların oldugu bir liste olsa .il il dolaşırken cok rahat olur duDiliniz dert görmesin. Yeterince güzel tanıtım olmuş.
Teşekkürler