2hafta içerisinde aracıma sıfır jant lastik hidrolik direksyon takma işlemi ile restorasyona başlıyorum Allah kısmet ederse 2ay içindede motor değişikliğine gidicez. Motor seçimimizi ya td5 yada 300tdi dan yana kullanıcaz 2si arasında kararsızım ama sanırım 300tdi daha mantıklı olucak. 136hp 300nm td5 otomatik. 122hp 280nm de 300tdi otomatik. Buna karşılık çok daha az elektronik parça var td5 e oranla daha sorunsuz daha sıkıntısız bir motor olucak sanırım. Td5 in çıkmasına hiç rastlamadım internette ama bi tane 300tdi buldum. Satanı aradım ama açmadı teli görüşemedim. Sandık motor fiyatları desem en ufak bi bilgi yok td5 ve 300tdi sandık ile ilgili. Burada sizlerden fikir almak isterim öncelikle td5 otomatikmi tercih ederdiniz yoksa 300tdi otomatikmi ve ikinci olarak çıkma fiyatları ve sandık motor fiyatları nedir bu 2motorun (özellıkle sandık fiyatını bilen varsa çok iyi olucak) . Sizce çıkmamı mantıklı sandıkmı. Aracım 87model defender komple soyulup kumlanıcak cıvatasına kadar yeniden boyanıp birleştirilicek. Ön arka disk yapıcaz yeni yaylar 2" yükseltme 33" lastik olucak araçta. Bu araca hangi motoru uygun görürsünüz. Özellikle fiyat konusunda yardımınız gerek şimdiden teşekkür ederim..