SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wiyyyy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,599

wiyyyy

Yeni Üye
Yer
KADİKÖY
HERKESE SELAMLAR ,

ARKADAŞLAR MOTORUMU SATIP ÜSTÜNE KREDİ ÇEKİP 8-10 ARASI SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM. GÜNLÜK İŞE GİDİP GELİRKEN 1 DE AYDA 1 ŞİLEYE VB. YERLERE BALIK TUTMAYA ÇADIR KURMAYA GİDERKEN KULLANILACAK. YANİ AĞIR OFF-ROAD DA KULLANILMAYACAK.
ÖNCELİKLİ MOTORUNUN SORUN ÇIKARMAMASI LAZIM ( MONDİAL MOTORDAN BIKTIM :smiley: TAMİRCİ GÖRMEK İSTEMİYORUM, USTALARIMDAN ÖZÜR DİLEYEREK. )
2. GÖRÜNÜŞÜNÜN DÜZGÜN OLMASI. KIZ ARKADAŞIMIN TABİRİYLE MİNNAK OLMASI LAZIM.

SONUÇ OLARAK ETRAFINA SAMURAİ OLAN KEFİL OLMAK ŞART DEĞİL , YA DA SATAN ARKADAŞLAR VAR İSE FOTOLARINI EKLEMELERİNİ RİCA EDİYORUM..

Etiketler
Ynt: SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ?

dostum ilanı bir incele istersen, sitedeki arkadaşlar aracın yapım aşamasını bilir, adanadayım, mühendisim, benimde hobi aracımdır, vitara almak için satıyorum, düşünürsen siteye özel kolaylık sağlarım :smiley:

bu arada ilanın adresini yazmadım yahu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sj-410-sifirdan-yapildi-99254052/detay/

kardeş 1997 samurai var orjinal enjeksiyonlu boya motor şanzıman vss. sıfır yapıldı elden gecti tamamen fiyat 12000 tl muanesi 2014 yılına kadar lpg li

slm ben de zevkine gezmek için ikinci araç olarak aldıgım samuraiyi çok uygun fiyata satıyorum daha ilana vermedim burdaki arkadaşlar faydalansın istedim öncelikle şunu söyleyim araçta arazi şanzımanı ve tente yok lpg var yalnız ruhsata işli değil onun haricinde boyası yeni inci beyazı döşemeleri yeni kırmıızı beyaz ön takımları yeni yaptırdım ve motorunda sorun yok ve tatlı bi görünüşü var arkadaşının tabiriyle minnak görünüşüne bayılacağına eminim fakat söylediğim eksikliklerde dolayı muayeneye sokamıyorum denizci oldugum için seyirlerden dolayı vaktim de hiç olmuyo onun için muayenesi de yok ilgilenir uğraşırım dersen 6000 son fiyat yani bedavaya bırakırım marmaristeyim...

Sn. surgunefe07

iyi günler dileklerimle. Rica etsem aracınızın resimlerini görebilir miyim. Bir diğer öğrenmek istediğim konu ise acaba aracınızda hardtop mu yoksa branda mı var.

Şimdiden teşekkür eder , aracınızı gördükten sonra , anlaşmamız halinde aracınıza tlip olduğumu belirtmek isterim.

Saygılar.

adyobatik01' Alıntı:
bu arada ilanın adresini yazmadım yahu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sj-410-sifirdan-yapildi-99254052/detay/

Sn. adyobatik01

Mersin'deyim ve aracınıza hayırlısıyla talibim :smiley: Sizden ricam , özelden mesajla aracınız için bana önerebileceğiniz ve site üyeliğimize özel son fiyat teklifinizi iletebilir misiniz ?

Saygılar.

Korhan33 arkadaşım bugun akşam fotografları cekip yüklüyorum sana mesaj atarım saygılar

1997 samurai

CIMG1828.JPG

sayın korhan 33, aracımız adanada bildiğiniz üzere, şu anda halihazırda aktif-herşeyi faal ve fişek gibidir :smiley: kayınpederimin bahçeli evi var, onun bahçesinde duruyor, eğer ciddi alıcı iseniz düz 10.000 lira derim, ilanda yazdığım gibi uygun bir vitara buldum ona niyetleneceğim,bu işlerde kar amacı zaten güdülmez, keyfe harcanan paradır sonuçta, aracın şu anda bana maliyeti ne 13500 lira, ama bindik-gezdik,güzel balıklar yakaladık, bu arada bu tarz arazi araçları ister 10 yaşında olsun ister 30 yaşında olsun,illaki baştan yapacaksınız,çünkü yıpranırlar,şimdi kim bu tarz bir araç alıpta 10 yıl dağ-bayır kullanmadım der?? kullanmayacaksan neden aldın demezlermi adama?? bende bu fikirden yola çıkarak,s410 larında arazi şanzımanları kısa oranlı olduğu için süperdir, s413 araçlara özel takıyorlar bilirsiniz belki, bu aracı alıp baştan yaptık,siz niyetlenirseniz adanaya bir yemek yemeye davet ederim sizi, aracı almanız şart değil, tanışır görüşürüz,mersin de çalacak bir kapımız daha olur, malum site üzerinden de irtibata geçebiliriz,saygılar

Sn.Arkadaşlar gercek manada orjinal bir tane samurai bende mevcut bakımlarını yaptım haziraan 2012 de tüvden gecti ve kapalı garaja çektim duruyor.Dağa taşa çıkmak için hazırlamaya başladım ama yarıda bıraktım, işleri askıya aldım.ve beklyor.İşi bilen biri varsa gelip bakıp kararını versin.Tabiiki Samuraiyi tanıyan ve bilen birine tam aradığı derim.Durum böyle ilan noyu yazayım.isteyen bakabilir. malum site,ilan no...88480324 iyi paylaşımlar.

arkadaşlar aracımın fiyatını ani bir gelişme olduğu için direk 9400 liraya indirdim, bu kadar para lazım çünkü, vitara buldum onu alacam,zaten 4000 lira zararım oldu bile şu durumda :smiley: hobinin maliyeti diyelim, ama daha da fiyatta bişeler olmaz, buna rağmen satılmazsa yapacak bişe yok, kredi çeker vitarayı öyle alırım,bunuda gerekirse parça parça satarım 2 yılda satarım,çünkü parasında değilim ama daha da düşüğüne içimi acıtır,isterse satılmasın yapacak bişe yok,ilgilenenlere duyurulur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.