Samurai 31x11.5x15 Lastik Çevirebilirmi Yardımınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan afacan886 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,126

afacan886

bizim yeteneğimiz asfaltta değil çamurda yeğen...!
Yer
ordu
arkadaşlar samurai aracıma 9 inç jant aldım ama üzerindeki lastikler jantta dar geldi sonuçda yanakları balık sırtı yaptı lastik ölçüsü 235/75/15 dir bu ölçüleri değiştirmek isitiyorum janta uygun lastik olarak 30x9.5x15 lastik düşündüm ama oda ne kadar janta oturur bilmiyorum onun yerine 31x11.5x15 yada 31x10.5x15 lastik düşünüyorum 9 inçlik jantta tam otursun diye oyüzden hangi ebat benim içimi görür aralarındaki taban farkı nedir yardımcı olursanız çok sevinirim jantta resimdeki janttır... bu arada üzerindeki lastikleride satılık 4 adeti 400 milyon isityorum lastikler kaplama olup dişleri yenidir ve kenar dişleri çamur tahliyesi için kesikttir arazide çamurda güzel satma nedenimde budur resimlerde lastik deseni bellidir bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim

CAM00941.jpg

CAM00945.jpg

CAM00901.jpg

Etiketler

Ynt: Samurai 31x11.5x15 Lastik Çevirebilirmi Yardımınızı Bekliyorum

hüseyin kardeş 265/75 inç olarak 31 denk mi geliyor yada 30x9.5 ebat 9 inçlik jantta tam otururmu ki çünkü üzerindeki lastik 235/75/15 oda 30x9.5 bir cm küçük diye biliyorum olurmu bilmiyorum ki ya ???

265 lastiğin sade taban genişliği fazla boyu aynı olacağından çekişten kayıp olmaz ama 31x10.5 235 e göre baya büyük çekiş düşer baya o jant en uygun 31x10.5 ama çekiş faktörü var

ben gibi 30x9,5 takarsan gördügün ilk tosba sırtı tepede kalırsın

arkadaşlar bilgi için teşekkür ederim artık benim samurai 35 lastik çevirecek sil bastan bir proje baslattım yeni konu baslığında görüşelim..

bir projede bende var sen önden devam et ben seni takip edeyim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri