Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@nuhro, bu mesajlarından sonra aklımda 2. telefon olarak bu tür bir telefon almak istiyorum, aklımda Nokia ile bu kaldı. Sen hangisini tavsiye edersin, memnun musun?
Sonim, CES 2010 fuarının en kötüleri arasına seçilmiş. Haber NTV'den ama haber de yazan ne kadar doğru bilemiyorum.
"Dünyanın en sağlam, dayanıklı ve ‘kırılmaz’ telefonu olduğu iddia edilen Sonim’i, söylentiye göre, BCC muhabiri yere atarak kırabilmiş. Olaya şahit olan Sonim CEO’su da şaşıp şaşıp kalmış, muhabiri tebrik etmiş!" Alıntıdır.
Ekranın kırıldığı doğru ancak ürün her ne kadar çok dayanıklı olsada kırılmak bir telefon değil ki muhabirde var gücü ile akvaryumun sivri tarafını ekrana vuruyor. NTV'de ise yere düştüğü söyleniyor. Sonim katlarca yükseklikten yere atılırsa dayanacak bir telefondur.
Hiçbir şirketin yandaşı veya temsilcisi olmadığım için bence önemli olan tüketicinin kazanması. Bu şekilde daha detaylı artı ve eksileri ortaya çıkmış oluyor ürünlerin. Alanlar güle güle kullansınlar.
Tabiki... Bende sadece yanlış bilginin düzeltilmesi için çalışıyorum. bana kimse kasti olarak böyle bişi yapıp kırmaya çalışmaz telefonu o yüzden telefonun sağlam olması yeterli bence.