Samsun Ata Yolu Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hgulay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,775

hgulay

Ana Kamp
Samsun çakallı Kavak arası Gülay ve Boyraz ailesi ata yolu gezisinde ziyaret edilen yerler. Atatürk'ün Samsun'dan Havza'ya giderken kullandığı eski yol güzergahından kavak'a kadar gittik ve sonunda meşhur çakallı melemeninden yedik. Hepinize tavsiye ederiz.

_MG_0020.jpg

_MG_0029.jpg

_MG_0050.jpg

_MG_0053.jpg

_MG_0056.jpg

Etiketler

Ynt: Samsun Ata Yolu Gezimiz

Hafta sonu şehirden uzaklaşmak çok güzel oldu, kısa ama eğlenceli bir geziydi. Bu arada fotoğraflarda görünen ahşap yapı bir cami ve bu yapı tek tek sökülerek şimdiki yerine taşınmış ve tekrar birleştirilmiş tarihi bir eser.

18 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ ORDU YAYLA ŞENLİKLERİDE ÇOK ZEVKLİ GEÇECEĞİNE EMİNİM UMARIM ORAYA KATILABİLİRİZ. BÜTÜN GEZENBİLİR ÜYELERİ DAVETLİ SAMOF SİTESİNDE DETAYLAR VAR. ARZU EDEN BAKABİLİR

teşekkür ederim ancak ben teknoloji özürlüsü olduğum için size yardımcı olamıyacağım. ama bu taraflara yolunuz düşerse yardımcı olurum

Merhabalar,

bu bölgele görebilecemim etrafında turizm yapılaşması olmayan göl varmıdır.

arkadaşlar gezınızı cok güzel ve begendım inşallah benım memleketım olan çoruma yakın gezılerınıze katılmak benım ıcın zevk olacak.aracım2009 suzukı grand vıtara jlk-al hayırlı günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR