Samoff Off-Road Gezilerinden Görüntüler (1 Mart - 30 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan engincez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,385
Ynt: Samoff Off-Road Gezilerinden Görüntüler (1 Mart - 30 Nisan 2009)

Çok Güzel Bu Resimler Ve Yaşananlar Allah Bozmasın Elinize Yüreğinize Herşeinize Sağlık Fatasalı Cılgın CJ5 Ci Katarrr

Etiketler

KATAR' Alıntı:
Çok Güzel Bu Resimler Ve Yaşananlar Allah Bozmasın Elinize Yüreğinize Herşeinize Sağlık Fatasalı Cılgın CJ5 Ci Katarrr

Kardeş CD yi aldım. Teşekkür edemedm kusura bakma telefonu kaybetmişim. Fatsa da görüşmek üzere..

abi estafurullah ya ne demek numaramı veririm istersen inşallah burda grş

Harika bir gezi olmuş, Perşembe yaylası jip şenliklerine az zaman kaldı, bu sene çok müthiş şeyler olacak inşallah ORDU OFF ROAD ekibi olarak bomba gibiyiz ama ama esas müthiş olanı ise Turgut ustamızdan geçen yıl birinci gelen arabasının dahada üstünü olabilecek ve o araçtan dahada kuvvetli iki araç daha meydana çıkarması toplam üç araç ile katılacak, bir aksilik çıkmaz ise, büyük olay olacak bu sezon, süprizlerimiz devam edecek, inanın yarışları sabırsızlıkla bekliyorum, ORDU OFF ROAD kulübünün basın sorumlusu olarak sabırsızlıkla o üç adet canavar aracın, o sahada iş yapacağı zamanı bekliyorum, sabırsızlıkla.....

İnşallah araçlar kadar güvenlik tedbirleri de 1. sınıf olur. Geçen sene biliyorsunuz frenim boşaldı yarış alanında bulunan kalabalığa girmemek için kendimi dereye atmıştım ;D BU arada Turgut usta nereye gidiyor V8 ler filan hepsinden haberimiz var. ;D

bu seneki şenlik daha güzel ve daha fazla güzenli olacak merak etmeyiniz hepsini başkanımız ve tüm arkadaşlarımız ve üst düzeydeki büyüklerimizle görüşüldü inşallah çok güzel olması dileğiyle göktuğ abi sormuşsunya turgut usta nereye gidecek v8 le felen gecen senenin acısını cıkartacaktır benim araba ona 10 metre fark atmıştıya şimdide o on metre fak atacak herkeze

Ya o tepe tırmanma yarışını zamana karşı yapsalar tam süper olacak.. 20 tane jeep hurra bir tepe fırlıyor. Yolda biribirlerini ezecekler diye korkuyorum..

engin bey çok güzel bir gezi olmuş.fotoğraflarda harika.paylaşım için teşekkürler.
samoff etkinliklerini takip ediyorum.güzel bir ekibiniz var.tebrikler.

helal olsun çok güzel gezi paylaşımlar için teşekkürler sanırım bugün samsun ekibi Amasya taraflarındaymış yerlerini tam bilsem binek arabayla gelecektim neredeyse

gezınız harıka olmus emegınıze saglık karda doga daha baska oluyor valla ayrıca bu sene samoff gurubundan pajeroyu ayder yaylasında gormustum sanırım kamp yapıyorlardı

Teşekkür ederiz arkadaşlar. Umarım birgün sizler de bizimle beraber dağlara gelirsiniz.

fotoğraflarınızda müthiş bir manzara keyfi yaşattığınız bu gezi için sizlere çok teşekkür ederim.

Engin abi sana helal olsun ki o karın içinde çadır kurmuşsun, çılgın doktorum benim...

engincez' Alıntı:
Teşekkür ederiz arkadaşlar. Umarım birgün sizler de bizimle beraber dağlara gelirsiniz.
ınsallah musaıt olursak bıde yakınlarda olursak gelırız engın abı ayrıca gectıgımız yaz ayder yaylasında samoff tan arac gordum sızın pajeroya benzıyordu engın abı kavron yaylasına cıkarken

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.