Zaten Salda hakkında konu açmışsınız. Yanlış yere yazılmış bu mesaj.
Facebook da hava attınız yetmiyormu gelip burada hava atıp fotoğraf paylaşıyorsunuz ? Sonradan görme misiniz ? Bir bilgi verdiğiniz yok foruma bir faydanız yok... tutup açıp bakıyorum boş boş fotoğraflar. Herkes kişisel fotoğraf paylaşsa çöplüğe döner bu forum. Manzarada yok adam tutup suratını çadırını çekmiş koymuş. Gidip instegramda paylaşım kardeşim. Hayatlarında forum kullanmamışlar belli. Burada bilgi paylaşılır.
Ben yazana kadar bilgileri döşemiş. İşte böyle olun .... Bilgi verin..Saldayı değil ekipmanı sonradan görmüşsünüz. Ayrıca ben biliyorum Saldayı fotoğraflarım da Facebook ve twiterda bu ve benzeri forumlarda değil. Selfi paylaşmıyorum bilgi paylaşıyorum. Çöpünüzü bırakmayın bari oralara.
Sizin bu üslubunuzun da kimseye bir faydası yok. doğruyu söylemek yetmez doğrunun nasıl söylendiği de önemlidir. bence hava atma derdinde olan sizsiniz.Facebook da hava attınız yetmiyormu gelip burada hava atıp fotoğraf paylaşıyorsunuz ? Sonradan görme misiniz ? Bir bilgi verdiğiniz yok foruma bir faydanız yok... tutup açıp bakıyorum boş boş fotoğraflar. Herkes kişisel fotoğraf paylaşsa çöplüğe döner bu forum. Manzarada yok adam tutup suratını çadırını çekmiş koymuş. Gidip instegramda paylaşım kardeşim. Hayatlarında forum kullanmamışlar belli. Burada bilgi paylaşılır.