barışözgür
Kamp II
mükemmel bende buraya gidicem ... varmı
inşallah arkadaşım resimlerinizi bekliyoruzmükemmel bende buraya gidicem ... varmı
Yok herhangi bir sorun yaşamadık,aracımız çadırlarımızın 10 metre ilerisinde idi .Ben 7 aylık bebeğim ,eşim ve arkadaşlarımla gittim bir sıkıntı yaşayamadık, 3 km ötede köyden alışverişinizi yaptığınız ve çöplerinizi arkanızda bırakmadığınız takdirde çok keyifli bir tatil olacaktır..Mümkünse bir kaç sorum olucaktı hocam.
Zannedersem aracınızla gittiniz. Kamp yaparken veya arabayı bırakırken herhangi bir sıkıntı oldumu? Bende iş arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyorum o yüzden merak ettim.
Teşekkürler.
Yok herhangi bir sorun yaşamadık,aracımız çadırlarımızın 10 metre ilerisinde idi .Ben 7 aylık bebeğim ,eşim ve arkadaşlarımla gittim bir sıkıntı yaşayamadık, 3 km ötede köyden alışverişinizi yaptığınız ve çöplerinizi arkanızda bırakmadığınız takdirde çok keyifli bir tatil olacaktır..Mümkünse bir kaç sorum olucaktı hocam.
Zannedersem aracınızla gittiniz. Kamp yaparken veya arabayı bırakırken herhangi bir sıkıntı oldumu? Bende iş arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyorum o yüzden merak ettim.
Teşekkürler.
Teşekkürler bizim amacımız insanlara burayı tanıtmaktı bir kişi bile videoyu görüp beğenip gitse bizi mutlu eder mutlu günler...Havadan çekimle tanıtım filmlerini aratmamış. Tebrikler..
Çok Teşekkür EderimYok herhangi bir sorun yaşamadık,aracımız çadırlarımızın 10 metre ilerisinde idi .Ben 7 aylık bebeğim ,eşim ve arkadaşlarımla gittim bir sıkıntı yaşayamadık, 3 km ötede köyden alışverişinizi yaptığınız ve çöplerinizi arkanızda bırakmadığınız takdirde çok keyifli bir tatil olacaktır..
Bu da benim videom
Yeşilova Belediyesi ne ait kamp yerinde iki gece çadırımla kamp attım. İsteyenler ücreti mukabilinde hazır kurulu çadırlarda ( bazı kişiler pek memnun kalmamış) kalabileceği gibi karavan ile de konaklayabilir. Kamp yerinde ağaçlarda 3lü prizler var ve ücretsiz. Kamp yerinde de yüzülebileceği gibi 2 km batısında günübirlik orman kampında ve mutlaka Salda Köyü'nün yakınındaki Maldivler Kumsalı'nda yüzülmeli. Videom ise Maldivler Kumsalında çekilmiştir.
Kamp yöre insanının da uğrak yeri, bu nedenle akşamları gürültülü olabiliyor. Hatta sahilde kuru sıkı tabanca atanlar bile vardı, akabinde kolluk kuvvetleri devriye attı ama sakinlik ve huzuru bozan bir durumdu.
Heryer gibi insanımız! nedeniyle olumsuz durumlar oluşsa da bu doğa harikası güzelliği yaşamalı; ortamı magandalara yedirmemeliyiz.
Çok güzel bir video olmuş elinize sağlık ,inşallah insanlar daha temiz tutar ve buranın kıymetini anlar.
Siz adalar bölümünde kaldınızmı? Bana hep gelen bir soru orada yılan varmı ? Ben hiç görmedim siz görebildinizmi ? (Su yılanı)
Çok güzel bir video olmuş elinize sağlık ,inşallah insanlar daha temiz tutar ve buranın kıymetini anlar.
Siz adalar bölümünde kaldınızmı? Bana hep gelen bir soru orada yılan varmı ? Ben hiç görmedim siz görebildinizmi ? (Su yılanı)