Salda Gölü Kampı Ve Videosu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erol81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,336

Mümkünse bir kaç sorum olucaktı hocam.
Zannedersem aracınızla gittiniz. Kamp yaparken veya arabayı bırakırken herhangi bir sıkıntı oldumu? Bende iş arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyorum o yüzden merak ettim.

Teşekkürler.

Zannedersem aracınızla gittiniz. Kamp yaparken veya arabayı bırakırken herhangi bir sıkıntı oldumu? Bende iş arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyorum o yüzden merak ettim.

Teşekkürler.
Yok herhangi bir sorun yaşamadık,aracımız çadırlarımızın 10 metre ilerisinde idi .Ben 7 aylık bebeğim ,eşim ve arkadaşlarımla gittim bir sıkıntı yaşayamadık, 3 km ötede köyden alışverişinizi yaptığınız ve çöplerinizi arkanızda bırakmadığınız takdirde çok keyifli bir tatil olacaktır..

Teşekkürler.
Yok herhangi bir sorun yaşamadık,aracımız çadırlarımızın 10 metre ilerisinde idi .Ben 7 aylık bebeğim ,eşim ve arkadaşlarımla gittim bir sıkıntı yaşayamadık, 3 km ötede köyden alışverişinizi yaptığınız ve çöplerinizi arkanızda bırakmadığınız takdirde çok keyifli bir tatil olacaktır..
Havadan çekimle tanıtım filmlerini aratmamış. Tebrikler..
Teşekkürler bizim amacımız insanlara burayı tanıtmaktı bir kişi bile videoyu görüp beğenip gitse bizi mutlu eder mutlu günler...

Çok Teşekkür Ederim :smiley:

Bu da benim videom

Yeşilova Belediyesi ne ait kamp yerinde iki gece çadırımla kamp attım. İsteyenler ücreti mukabilinde hazır kurulu çadırlarda ( bazı kişiler pek memnun kalmamış) kalabileceği gibi karavan ile de konaklayabilir. Kamp yerinde ağaçlarda 3lü prizler var ve ücretsiz. Kamp yerinde de yüzülebileceği gibi 2 km batısında günübirlik orman kampında ve mutlaka Salda Köyü'nün yakınındaki Maldivler Kumsalı'nda yüzülmeli. Videom ise Maldivler Kumsalında çekilmiştir.

Kamp yöre insanının da uğrak yeri, bu nedenle akşamları gürültülü olabiliyor. Hatta sahilde kuru sıkı tabanca atanlar bile vardı, akabinde kolluk kuvvetleri devriye attı ama sakinlik ve huzuru bozan bir durumdu.

Heryer gibi insanımız! nedeniyle olumsuz durumlar oluşsa da bu doğa harikası güzelliği yaşamalı; ortamı magandalara yedirmemeliyiz.

Çok güzel bir video olmuş elinize sağlık ,inşallah insanlar daha temiz tutar ve buranın kıymetini anlar.
Siz adalar bölümünde kaldınızmı? Bana hep gelen bir soru orada yılan varmı ? Ben hiç görmedim siz görebildinizmi ? (Su yılanı)
Bu da benim videom

Yeşilova Belediyesi ne ait kamp yerinde iki gece çadırımla kamp attım. İsteyenler ücreti mukabilinde hazır kurulu çadırlarda ( bazı kişiler pek memnun kalmamış) kalabileceği gibi karavan ile de konaklayabilir. Kamp yerinde ağaçlarda 3lü prizler var ve ücretsiz. Kamp yerinde de yüzülebileceği gibi 2 km batısında günübirlik orman kampında ve mutlaka Salda Köyü'nün yakınındaki Maldivler Kumsalı'nda yüzülmeli. Videom ise Maldivler Kumsalında çekilmiştir.

Kamp yöre insanının da uğrak yeri, bu nedenle akşamları gürültülü olabiliyor. Hatta sahilde kuru sıkı tabanca atanlar bile vardı, akabinde kolluk kuvvetleri devriye attı ama sakinlik ve huzuru bozan bir durumdu.

Heryer gibi insanımız! nedeniyle olumsuz durumlar oluşsa da bu doğa harikası güzelliği yaşamalı; ortamı magandalara yedirmemeliyiz.

Çok güzel bir video olmuş elinize sağlık ,inşallah insanlar daha temiz tutar ve buranın kıymetini anlar.
Siz adalar bölümünde kaldınızmı? Bana hep gelen bir soru orada yılan varmı ? Ben hiç görmedim siz görebildinizmi ? (Su yılanı)

Temizlik için bu işe daha küçükken eğitim verilmeli, çocuklar ailelerini örnek alıyor. Malesef ülkenin gittiğim her yerinde aynı sorunu yaşadım.
Ben Yeşilova Belediyesi' nin Halk Plajında konakladım.
Burada ücretsiz çadır ve karavanınızla kalabilirsiniz. Elektrik te ücretsiz. Maldivler plajında normalde kamp yasak ama bir iki çadır vardı, su ve market olmayışı, beyaz kumların güneşi yansıtması nedeniyle anca bir gece kalınabilir bence.
Su yılanlarını çok istememe rağmen göremedim. Nasip değilmiş. Yılanlar insan görünce kaçar bence. Çok üstelemedikçe zarar vereceklerini sanmam. Salda gölü sonrası uğradığım Çivril Işıklı gölde kayıkla gezerken bir tane gördüm, hemen uzaklaştı. Arama yaparsanız videomda görebilirsiniz.

Son düzenleme:

Temizlik için bu işe daha küçükken eğitim verilmeli, çocuklar ailelerini örnek alıyor. Malesef ülkenin gittiğim her yerinde aynı sorunu yaşadım.
Ben Yeşilova Belediyesi' nin Halk Plajında konakladım
Burada ücretsiz çadır ve karavanınızla kalabilirsiniz. Elektrik te ücretsiz. Maldivler plajında normalde kamp yasak ama bir iki çadır vardı, su ve market olmayışı nedeniyle anca bir gece kalınabilir bence.
Su yılanlarını çok istememe rağmen göremedim. Nasip değilmiş. Yılanlar insan görünce kaçar bence. Çok üstelemedikçe zarar vereceklerini sanmam. Salda gölü sonrası uğradığım Çivril Işıklı gölde kayıkla gezerken bir tane gördüm, hemen uzaklaştı. Arama yaparsanız videomda görebilirsiniz.

Bizde yılanları çok görmek istedik fakat göremedik daha önce giden arkadaşlarım 10 tane falan görmüş , inşallah bir daha gittiğimizde daha temiz ve belediyenin oraya gereken önemi verdiğini görürüz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR