Sadece tartışmada üste çıkmak için olayı çevirip, saptırmayın lütfen. Daha evvel de belirttiğim üzere "meskun mahal" diye isimlendirilen bir kavram var. Ve bu kavramın açıklamasında " .....yol, elektrik, su, doğalgaz, ulaşım, çöp toplama, aydınlatma, kanalizasyon gibi hizmetlerden istifade ettikleri toplu yaşam alanları ve bu alanların bitiminden itibaren 500m uzaklıktaki mesafe" şeklinde bir ifade yer alıyor. Benim 21 Şubat 2019 da yazmış olduğum yorumda ise "........ Yaylalar da takdir edersiniz ki çok geniş, ekseriyetle ormanlık araziler. Dolayısıyla atış alanı bulmak zor olmuyor. " şeklinde ifade etmişim. Yani akıl sahibi her birey buradan yola çıkarak insanlara her yönden zarar vermeyecek şekilde atış yapacak yer arayıp, bulduğumu anlayabilir. Şimdi siz; neden beni insanlar arasında atış yapmak, insanları öldürmeye çalışmak vs. istiyormuş gibi göstermeye çalışıyorsunuz? Amacınız nedir tam olarak? Ne olacak bu tartışmada üste çıktığınızda? İllaki benim de sizi ezmeye, ezik göstermeye çalışmam mı gerekiyor? Bu sorularımın cevabını merak etmiyorum, sual olarak algılanmasını istemem. Yaşımı merak etmişsiniz. 29 yaşındayım. Askerliğimi yapmış, üniversite mezunu, ülkemizin en büyük 5 şirketlerinden birinde, günün çok ciddi bir kısmının döküman okuyarak geçirildiği bir işte çalışıyorum. Yivsiz av tüfeği ruhsat sahibiyim ve bunu edinmeden evvel gerekli kuralları okuyarak, sorarak bilgi aldım. Ayrıca nerede atış yapmak tehlikeli olur, nerede olmaz idrak edebiliyorum ve size hakaret etmiyorum.
Bu konuya ve muhtemelen siz ve sizin gibi olan bazı kişilerden dolayı bu foruma bir daha yorum bırakacağımı sanmıyorum.
Saygılar.