Sakarya'da Kamp Alanı Öneri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahalotr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,476
silahlara ve kampa aşırı merakım var en az 2 silahla kampa giderim ve silah atmayı severim ama yayla olsun veya başka bir yer olsun insanlar oraya kafa dinleyemeye gitmişse ve insanlar rahatsız olacaksa giderim 1 km ötede silah atarım insanlar arasında silah atmak MAGANDALIKTIR net !!!

Jandarma yanlış bilmiyor, siz anlayamıyorsunuz sadece. Evvelki mesajımda tam olarak nerede atılabileceğinin tanımını yaptım. Ama siz anlamak istemiyorsanız kimsenin elinden bir şey gelmeyecektir. Ruhsat sahibi olduğuma ve doğal olarak suc işlemek istemediğime göre nerede atış yapılacağı konusunda bilgi sahibi oldum. Laf sokmak, suizan etmek, aşağılamaktan zevk alıyorsunuz sanıyorum. Sonra maganda biz oluyoruz.

silahlara ve kampa aşırı merakım var en az 2 silahla kampa giderim ve silah atmayı severim ama yayla olsun veya başka bir yer olsun insanlar oraya kafa dinleyemeye gitmişse ve insanlar rahatsız olacaksa giderim 1 km ötede silah atarım insanlar arasında silah atmak MAGANDALIKTIR net !!!
Sokakta sigara içilmesinden rahatsız oluyorum. Fakat sigara içenlere hakaret etmiyorum. Silah kullanmanın serbest bırakıldığı alanlarda, istediğiniz kadar hakaret edip, çapınızı belli edin ben silahımı atarım. İnsan vururum, tehlikeli hareketler yaparım vs. demiyorum. Ama eminimki olayı oraya çekeceksiniz. Dedim ya işte herkes kendi karakterini gösteriyor, bu güzel bişey.

Beyefendi bahsettiğiniz yerlerde silah kullanmak yasak,kullananları jandarma yakalarsa ceza veriyor ben rastlarsam da maganda diyorum.Bu kadar basit ve açık yazılmış cümlelerin nesini anlamıyorsunuz?

Sokakta sigara içilmesinden rahatsız oluyorum. Fakat sigara içenlere hakaret etmiyorum. Silah kullanmanın serbest bırakıldığı alanlarda, istediğiniz kadar hakaret edip, çapınızı belli edin ben silahımı atarım. İnsan vururum, tehlikeli hareketler yaparım vs. demiyorum. Ama eminimki olayı oraya çekeceksiniz. Dedim ya işte herkes kendi karakterini gösteriyor, bu güzel bişey.
Benimde ruhsatım var, hem silah, hem av atılan yerler bellidir meskun mahal dışı yada poligon, evet poligonda av tüfeği atışı yaptırmıyorlar o zaman meskun mahal dışında atabilirsin.
Nedir bu meskun mahal; Anlamakta güçlük çekiyorsun meskun mahal insanların veya meskenlerin olmadığı bölgedir !! yaylada insan varsa orası meskun mahal dışı değildir NET bunun tartışması bile yok. orada yapacağın bir hata bir hayatın sönmesine + senin katil damgası yemene ! hayatın boyunca o lekeyle yaşamak ve sırf zevklerin uğruna masum bir insanı öldürmenin vicdani boyutuyla bir ömür geçirmene değer mi ? Bak bunu Silahlara çok düşkün biri olarak yazıyorum her dağa çıktığımda en az bir kutu atmadan dönmem ama atılacak o kadar yer varken niye yaylada diretiyorsun yok ben insanların içinde atıyorum bundan zevk alıyorum dersen MAGANDASIN !!!!!!! bunu hakaret olarak söylemiyorum yanlış anlama bu tip insanları diğer insanlardan ayıran bir sıfat gibi düşün.. git yaylaya çıkarken Aralarda yangın yolları var 50 100 m git oralardan bak ne yerler var silah atmak için. silah merakın var silah atmayı seviyorsun bu asla magandalık değil.. yada şöyle yapalım çık yaylaya insanlar olsun ateş et o insanlardan birisi yaylada silah atıyorlar derse jandarmanın diyeceği cevap hemen intikal ediyoruz olacaktır asla orda silah atmak serbest gibi bir tabir olmayacaktır ki geldiklerinde silahına ruhsatlı olmasına rağmen el koyulacak ve bir daha yedieminde ihale bekliyeceksin.. Arkadaşım yaşını bilmiyorum ama bu konuyu iyi araştır inada bindirme biz sana hakaret etmiyoruz burda yanlış anlama ama canımıza canlara kastın olursa sessizde kalamayız.. he sigara konusunda sigara seni etkiliyorsa uyarırsın anlamıyorsa şikayet edersin yine anlamıyorsa hakaret edersin yine mi anlamadı o zaman doğa kanunları.....

Benimde ruhsatım var, hem silah, hem av atılan yerler bellidir meskun mahal dışı yada poligon, evet poligonda av tüfeği atışı yaptırmıyorlar o zaman meskun mahal dışında atabilirsin.
Nedir bu meskun mahal; Anlamakta güçlük çekiyorsun meskun mahal insanların veya meskenlerin olmadığı bölgedir !! yaylada insan varsa orası meskun mahal dışı değildir NET bunun tartışması bile yok. orada yapacağın bir hata bir hayatın sönmesine + senin katil damgası yemene ! hayatın boyunca o lekeyle yaşamak ve sırf zevklerin uğruna masum bir insanı öldürmenin vicdani boyutuyla bir ömür geçirmene değer mi ? Bak bunu Silahlara çok düşkün biri olarak yazıyorum her dağa çıktığımda en az bir kutu atmadan dönmem ama atılacak o kadar yer varken niye yaylada diretiyorsun yok ben insanların içinde atıyorum bundan zevk alıyorum dersen MAGANDASIN !!!!!!! bunu hakaret olarak söylemiyorum yanlış anlama bu tip insanları diğer insanlardan ayıran bir sıfat gibi düşün.. git yaylaya çıkarken Aralarda yangın yolları var 50 100 m git oralardan bak ne yerler var silah atmak için. silah merakın var silah atmayı seviyorsun bu asla magandalık değil.. yada şöyle yapalım çık yaylaya insanlar olsun ateş et o insanlardan birisi yaylada silah atıyorlar derse jandarmanın diyeceği cevap hemen intikal ediyoruz olacaktır asla orda silah atmak serbest gibi bir tabir olmayacaktır ki geldiklerinde silahına ruhsatlı olmasına rağmen el koyulacak ve bir daha yedieminde ihale bekliyeceksin.. Arkadaşım yaşını bilmiyorum ama bu konuyu iyi araştır inada bindirme biz sana hakaret etmiyoruz burda yanlış anlama ama canımıza canlara kastın olursa sessizde kalamayız.. he sigara konusunda sigara seni etkiliyorsa uyarırsın anlamıyorsa şikayet edersin yine anlamıyorsa hakaret edersin yine mi anlamadı o zaman doğa kanunları.....

Sadece tartışmada üste çıkmak için olayı çevirip, saptırmayın lütfen. Daha evvel de belirttiğim üzere "meskun mahal" diye isimlendirilen bir kavram var. Ve bu kavramın açıklamasında " ..... yol, elektrik, su, doğalgaz, ulaşım, çöp toplama, aydınlatma, kanalizasyon gibi hizmetlerden istifade ettikleri toplu yaşam alanları ve bu alanların bitiminden itibaren 500m uzaklıktaki mesafe" şeklinde bir ifade yer alıyor. Benim 21 Şubat 2019 da yazmış olduğum yorumda ise "........ Yaylalar da takdir edersiniz ki çok geniş, ekseriyetle ormanlık araziler. Dolayısıyla atış alanı bulmak zor olmuyor. " şeklinde ifade etmişim. Yani akıl sahibi her birey buradan yola çıkarak insanlara her yönden zarar vermeyecek şekilde atış yapacak yer arayıp, bulduğumu anlayabilir. Şimdi siz; neden beni insanlar arasında atış yapmak, insanları öldürmeye çalışmak vs. istiyormuş gibi göstermeye çalışıyorsunuz? Amacınız nedir tam olarak? Ne olacak bu tartışmada üste çıktığınızda? İllaki benim de sizi ezmeye, ezik göstermeye çalışmam mı gerekiyor? Bu sorularımın cevabını merak etmiyorum, sual olarak algılanmasını istemem. Yaşımı merak etmişsiniz. 29 yaşındayım. Askerliğimi yapmış, üniversite mezunu, ülkemizin en büyük 5 şirketlerinden birinde, günün çok ciddi bir kısmının döküman okuyarak geçirildiği bir işte çalışıyorum. Yivsiz av tüfeği ruhsat sahibiyim ve bunu edinmeden evvel gerekli kuralları okuyarak, sorarak bilgi aldım. Ayrıca nerede atış yapmak tehlikeli olur, nerede olmaz idrak edebiliyorum ve size hakaret etmiyorum.
Bu konuya ve muhtemelen siz ve sizin gibi olan bazı kişilerden dolayı bu foruma bir daha yorum bırakacağımı sanmıyorum.
Saygılar.

Sadece tartışmada üste çıkmak için olayı çevirip, saptırmayın lütfen. Daha evvel de belirttiğim üzere "meskun mahal" diye isimlendirilen bir kavram var. Ve bu kavramın açıklamasında " .....yol, elektrik, su, doğalgaz, ulaşım, çöp toplama, aydınlatma, kanalizasyon gibi hizmetlerden istifade ettikleri toplu yaşam alanları ve bu alanların bitiminden itibaren 500m uzaklıktaki mesafe" şeklinde bir ifade yer alıyor. Benim 21 Şubat 2019 da yazmış olduğum yorumda ise "........ Yaylalar da takdir edersiniz ki çok geniş, ekseriyetle ormanlık araziler. Dolayısıyla atış alanı bulmak zor olmuyor. " şeklinde ifade etmişim. Yani akıl sahibi her birey buradan yola çıkarak insanlara her yönden zarar vermeyecek şekilde atış yapacak yer arayıp, bulduğumu anlayabilir. Şimdi siz; neden beni insanlar arasında atış yapmak, insanları öldürmeye çalışmak vs. istiyormuş gibi göstermeye çalışıyorsunuz? Amacınız nedir tam olarak? Ne olacak bu tartışmada üste çıktığınızda? İllaki benim de sizi ezmeye, ezik göstermeye çalışmam mı gerekiyor? Bu sorularımın cevabını merak etmiyorum, sual olarak algılanmasını istemem. Yaşımı merak etmişsiniz. 29 yaşındayım. Askerliğimi yapmış, üniversite mezunu, ülkemizin en büyük 5 şirketlerinden birinde, günün çok ciddi bir kısmının döküman okuyarak geçirildiği bir işte çalışıyorum. Yivsiz av tüfeği ruhsat sahibiyim ve bunu edinmeden evvel gerekli kuralları okuyarak, sorarak bilgi aldım. Ayrıca nerede atış yapmak tehlikeli olur, nerede olmaz idrak edebiliyorum ve size hakaret etmiyorum.
Bu konuya ve muhtemelen siz ve sizin gibi olan bazı kişilerden dolayı bu foruma bir daha yorum bırakacağımı sanmıyorum.
Saygılar.
Bak kardeşim iyi niyetli olduğun konusunda şüphem yok lakin yanlış anlıyor veya yanlış anlaşılıyor olabilirsin. benimde yaşım 32 ve mali müşavirim tahsilimi anlatmama gerek yok sanırım. sana yanlış bildiğin fakat emin olduğunu sandığın bir konuda bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz. Yaylada silah atılmaz meskun mahal öğelerinden (yol, elektrik, su) bu neredeyse çoğu yaylada var, he yaylada kimse olmaz o zaman istersen tüfeğin namlusunu yak kimse birşey diyemez.. Güzel kardeşim silah çok garip bir alet %1 bile ihmal ciddi sonuçlar doğurur ben kenarda köşede atış yaparım diyorsun kullandığın aletin menzili tek kurşunda en az 500 mt sekme ihtimali var yorgun mermi ihtimali var... istediğini yapmakta serbestsin Asla ve asla sizi ezik veya aşağılamaya çalışmıyorum benden çok üstün bir insan veya iyi bir insanda olabilirsin.. konumuz bu değil sadece yaylalarda silah serbest olmadığını belirli şartlarda atılabileceğini söylüyorum ve insanların olduğu yerde insanları huzursuz edici bir uzaklıkta silah atanın adınında toplumumuzda maganda diye tabir edildiğini vurgulamak istiyorum.. bu arada son olarak Enlem 40°32'55.14"K boylam : 30° 5'41.83"D burası poligon diye geçer ücretsizdir, her türlü silahı kullanabilirsin istanbula yakındır. haritadan yerine bak aklına yatarsa gider atarsın yaylalarda bizim gibi insanlar karşına çıkacaktır hatta jandarmaya haber verecektir :smiley: ne senin tadın kaçsın ne bizim hadi kal salıcakla..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,582
Kaydolan Son Üyemiz
kmavi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR