Sakarya Soğucak, 2009'un İlk Kar Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gelgezelim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,778

Etiketler
Ynt: Sakarya Soğucak, 2009'un İlk Kar Gezisi

hakan5408' Alıntı:
selam hayır biz daha geç çıktık yoksa sizdemi aynı güzergahatan çıkıp geri döndünüz.
Hayır ben İstanbul dere tarafından girip düzgün yoldan çıktım.Biz inerken siyah bir lada çıkıyordu o yüzden merak ettim.

serkan şen' Alıntı:
Hayır ben İstanbul dere tarafından girip düzgün yoldan çıktım.Biz inerken siyah bir lada çıkıyordu o yüzden merak ettim.
otarafın yol durumu nasıl daha önce çıkmadım oradan pazargünü çıkmayı düşünüyorum yaylaya ulaşabildinizmi benim güzergahım çok berbattı bi okadarda zevk aldım açıkçası .bu arda hendeklisiniz heralde

Yol gayet düzgündü bir sorun yoktu.Evet Hendek liyim.Adapazarında çalışıyorum.Büyükşehir teknikbirimlerdeyim çayımı içmeye beklerim.

serkan şen' Alıntı:
Yol gayet düzgündü bir sorun yoktu.Evet Hendek liyim.Adapazarında çalışıyorum.Büyükşehir teknikbirimlerdeyim çayımı içmeye beklerim.
teşekkür ederim beniminde adnan menderes cadesi pirestij sinaması yanında otoparkım var.DOĞRUCAN otopark bende beklerim herzaman görüşmek dileğiyle teşekkürler selamlar.

Biletlilere ücretsiz olan otopark mı :smiley:

hakan5408' Alıntı:
selam evet orası sizideçaya beklerim hem tanışırız buralımısınız

Evet akyazıdan ama daha çok sakaryadayım çok defa araba bırakmışımdır oraya uğrarım bi daha ki sefer..

hakan5408' Alıntı:
otarafın yol durumu nasıl daha önce çıkmadım oradan pazargünü çıkmayı düşünüyorum yaylaya ulaşabildinizmi benim güzergahım çok berbattı bi okadarda zevk aldım açıkçası .bu arda hendeklisiniz heralde

hakan kardeş soğucak çıkışı 3.yol memnuniyeden eski orman işletmesi lojmanı yanından sapın sağınızda 3 katlı bir yurt binası göreceksiniz o yolu doğru devam edin yol yağmurlardan önce otoban gibiydi ama yağmurdan sonra çıktım yer yer dere şeklinde kanallar var soğucak girişi 2 km kadar da çok zevkli bir çamur ama yol zevk veriyor. tavsiye ederim

gelgezelim' Alıntı:
hakan kardeş soğucak çıkışı 3.yol memnuniyeden eski orman işletmesi lojmanı yanından sapın sağınızda 3 katlı bir yurt binası göreceksiniz o yolu doğru devam edin yol yağmurlardan önce otoban gibiydi ama yağmurdan sonra çıktım yer yer dere şeklinde kanallar var soğucak girişi 2 km kadar da çok zevkli bir çamur ama yol zevk veriyor. tavsiye ederim
merhaba adpazarından hakan bentarifiniziçin teşekkürler.pazar günü başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir heralde 2 saat tırmanıştan sonra zirveye yaklaşmışken geridönmek açıkçası bana koydu kum paletim olsaydı o engelide aşacaktım. ama benim için deneyim oldu. ilginiz için teşekkürler.tekrar görüşmek dileğiyle. HAKAN DOĞRUCAN

hop arkadaşlar biz şimdi kocaelinde ikamet ediyoruz diye adayı unutamayız bu imkansız. ;) ayrıca beraber bi gezi yapalım derseniz banada mesaj atın memleketimin havasına ihtiyacım var. ;) aman beni unutmayın tatangalı kardeşlerim. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR