Sakarya Soğucak, 2009'un İlk Kar Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gelgezelim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,777

gelgezelim

YAŞIYORSAM VARIM....
Yer
sakarya
soğucakta kardan sonra ilk çıkışımız ama zor bir çıkış yolu tamamlayamadan geri döndük

PICT0586.jpg

Etiketler

Ynt: Sakarya Soğucak, 2009'un İlk Kar Gezisi

yok o tekne göldeydi gelgezelim adı bizim adımıza kayıtlı şirketlerimizin de adı gelgezelim benim tene sapanca gölünde onunda önünde gelgezelim yazıyor daha doğrusu ikisindede yazıyor ama teknelerim gölde hala..

Geçen gün Sanayiye uğramıştım,tekneyi görünce ilgimi çekmişti.Siz Sapancalımısınız.Sizinle ilgili bilgiye ulaşamadım,Sadece Sarı bir Dodge o kadar.

serkan kardeş
hendekliysen koçba murat öztürk;e, ve uğu kızıl'a sorabilirsin o sarı dodge ve pajero benim yani anlayacağın kafayı biraz arazi diye kırmış biriyim jeneratörcüyüm beşköprüde..çayımız kahvemiz vardır herzaman.

Murat'a iletirim selamını inşallah uğrarım.Bende Sakarya Büyükşehir Belediyesindeyim.Harita Emlak İstimlak'ta bende beklerim.

Bu sitede aynı memleketten abilerimi gorunce daha bi mutlu oluyorum.bir gün hep beraber bi organizasyon yapalım valla.

Eee Bu da güzel yapamadığım gezim veee Tek fotoğraf. :D :D :D

pazar günü toyotacılar çıktı kamp yapmaya ben resimlere bakamadım vaktim olmadı bir bakarsan görebilirsin sanırım, ama oranın havasıda değişkendir, akşam birşey yok sabahleyin bir bakarsın 50cm kar o yüzden görmek en güzeli oda aracım arızalı onun için çıkamadım bir kaç gündür.

Merhabalar Serkan,
Geldiğini fark etmedim sanırım biz hazırlık yapıyorduk çıkış için.Resimlerden aracının bizden 50 mt.uzakta olduğunu gördüm,açıkçası üzüldüm görüşemediğimize.
istanbuldan selamlar....
Deniz GÜNGÖR

Barcalona' Alıntı:
Merhabalar Serkan,
Geldiğini fark etmedim sanırım biz hazırlık yapıyorduk çıkış için.Resimlerden aracının bizden 50 mt.uzakta olduğunu gördüm,açıkçası üzüldüm görüşemediğimize.
istanbuldan selamlar....
Deniz GÜNGÖR

Sağlık olsun başka bir organizasyonda inşallah tanışma şansımız olur.Hendekten selamlar.

dundaralp' Alıntı:
Şu an kar var mı orda ?
TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE herkeze selamlar adapazarından hakan ben 15 kasım pazargünü soğucağa çıkmayı denedim açıkçası birazda adrnalin yaşamak istedim oyüzden offroaad yrışlarının yapıldığ yoldan çıktım sonderece mükemmeldi yaylaya bikaç kilometre kala geridönmek zorında kaldım dereyatağı tamamen yolu alıp götürmüş napalımhaftaya diğer yollardan deniyecem. o yoldan çıkmak istiyen arkadaşların DİKKATİNE yağıştan dolayı dereyatakları yoldiye bişey bırakmamış artı çok devrik ağaç var kısın kısımda toprak kaymaları olmuş.

hakan5408' Alıntı:
TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE herkeze selamlar adapazarından hakan ben 15 kasım pazargünü soğucağa çıkmayı denedim açıkçası birazda adrnalin yaşamak istedim oyüzden offroaad yrışlarının yapıldığ yoldan çıktım sonderece mükemmeldi yaylaya bikaç kilometre kala geridönmek zorında kaldım dereyatağı tamamen yolu alıp götürmüş napalımhaftaya diğer yollardan deniyecem. o yoldan çıkmak istiyen arkadaşların DİKKATİNE yağıştan dolayı dereyatakları yoldiye bişey bırakmamış artı çok devrik ağaç var kısın kısımda toprak kaymaları olmuş.

Pazar günü saat 11:30 civarı İki toyota ile yayladan inerken yol veren lada sizmiydiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri