gelgezelim
YAŞIYORSAM VARIM....
soğucakta kardan sonra ilk çıkışımız ama zor bir çıkış yolu tamamlayamadan geri döndük
jeeper' Alıntı:Bu sitede aynı memleketten abilerimi gorunce daha bi mutlu oluyorum.bir gün hep beraber bi organizasyon yapalım valla.
Barcalona' Alıntı:Merhabalar Serkan,
Geldiğini fark etmedim sanırım biz hazırlık yapıyorduk çıkış için.Resimlerden aracının bizden 50 mt.uzakta olduğunu gördüm,açıkçası üzüldüm görüşemediğimize.
istanbuldan selamlar....
Deniz GÜNGÖR
TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE herkeze selamlar adapazarından hakan ben 15 kasım pazargünü soğucağa çıkmayı denedim açıkçası birazda adrnalin yaşamak istedim oyüzden offroaad yrışlarının yapıldığ yoldan çıktım sonderece mükemmeldi yaylaya bikaç kilometre kala geridönmek zorında kaldım dereyatağı tamamen yolu alıp götürmüş napalımhaftaya diğer yollardan deniyecem. o yoldan çıkmak istiyen arkadaşların DİKKATİNE yağıştan dolayı dereyatakları yoldiye bişey bırakmamış artı çok devrik ağaç var kısın kısımda toprak kaymaları olmuş.dundaralp' Alıntı:Şu an kar var mı orda ?
hakan5408' Alıntı:TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE herkeze selamlar adapazarından hakan ben 15 kasım pazargünü soğucağa çıkmayı denedim açıkçası birazda adrnalin yaşamak istedim oyüzden offroaad yrışlarının yapıldığ yoldan çıktım sonderece mükemmeldi yaylaya bikaç kilometre kala geridönmek zorında kaldım dereyatağı tamamen yolu alıp götürmüş napalımhaftaya diğer yollardan deniyecem. o yoldan çıkmak istiyen arkadaşların DİKKATİNE yağıştan dolayı dereyatakları yoldiye bişey bırakmamış artı çok devrik ağaç var kısın kısımda toprak kaymaları olmuş.