Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 680,451

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydın SAKARYA...

uzun zamandır içimde fırtınalar kopuyordu, discoma tampon ve vinç takmak istiyordum inşallah Allah kısmet ederse önümüzdeki hafta ustam tamponu yapmaya başlıcak,,,
Aklımdaki tamponu sizlerle paylaşmak istedim Zevk ve renkler tartışılmaz ama açık ve net görüşlerinizi istiyorum ;D

obraz.jpg

Her ne kadarda Discom olmasada...tampon genel yapısı çok güzel..

sadece sisleri de içine alacak şekilde bir kaş olsa..daha iyi olur kanısındayım..Bulabilirsem foto yüklerim..

mdr' Alıntı:
Her ne kadarda Discom olmasada...tampon genel yapısı çok güzel..

sadece sisleri de içine alacak şekilde bir kaş olsa..daha iyi olur kanısındayım..Bulabilirsem foto yüklerim..

abi bulabilirsen fotoyu sabırsızlıkla bekliyorum ne demek istediğini tam anlamadım ,, tampona sis mi koy diyorsun aklımda var ; o fikirlere de açığım yuvarlak sis , kare sis !!!

Yok öyle degil.

İlerde sis farı koyma durumu olacaktır..ve ilk gelen üst darbeleri de lkarşılaması açısından şöyle bişi mesela..zevkler ve renkler tartışılmaz biliyorsun.. ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

TOYOTA(411).jpg

TOYOTA(320).jpg

Ben de İsmail Abiye katılıyorum.Sis farlarının tamponun içinde olması yerine , üzerinde olması hem görsel hemde kullanış açısından dahaiyi olur kanaatindeyim.

serkan şen' Alıntı:
Ben de İsmail Abiye katılıyorum.Sis farlarının tamponun içinde olması yerine , üzerinde olması hem görsel hemde kullanış açısından dahaiyi olur kanaatindeyim.
Abim , İsmail abi sislerin üzerindeki bardan bahsediyo sislere zarar gelmesin diye yaptır diyo, ben şimdilik onu tercih etmicem, (tampondaki barda farkındaysan vidalı abi vidalı olacak belki ilerde büyüğünü yaptırırım) acaba tampona sis koydursam mı? :-\

obraz.jpg

Ben her iki aracıma da tampona gömülü sis ayrıca yaptırdım..verimli olmuyor..ilk arzide ya taş v.s çarpıyor..yada su giriyor.devamlı yedek tutyorum..
fotograftaki gibi diyorsun sanırım..

[attachment=1]

Kara panter(54).jpg

mdr' Alıntı:
Ben her iki aracıma da tampona gömülü sis ayrıca yaptırdım..verimli olmuyor..ilk arzide ya taş v.s çarpıyor..yada su giriyor.devamlı yedek tutyorum..
fotograftaki gibi diyorsun sanırım..
tamamdır abi tampona yaptırmıyorum sis.. sagol

Günaydınn...

buralarda yamaçlarda kar var artık..bekle...bugün gece yagara belki. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR