Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,725
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Baran 54' Alıntı:
fatıh hoş geldin arkadaşa yer ayarlaya bildinmi kesin gelsin 1 kışılık yer cıkar arçlarda
hoşbulduk ben akyazıya kadar güvenle (güven54) gidecem.oradan gökhanla (dünyaufak) devam edecem düzceden geleceklerle.yasinle konuştum durumu sıkıntı olmasın diye gelmek istemiyor.yer olmaz diye

Etiketler

fatıh benim araca hakan 2 kışı vermişti ama galiba araçları ile katılcaklarmış ozaman bende 2 kışilik yer olur haberin olsun kanka. ;)

Baran 54' Alıntı:
fatıh benim araca hakan 2 kışı vermişti ama galiba araçları ile katılcaklarmış ozaman bende 2 kışilik yer olur haberin olsun kanka. ;)
kanka o zaman kesinse konuşayım arkadaşla.gökhanın buraya gelememesi kötü oldu :(

geldim abi araç sıkıntısından dolayı değil de başka nedenlerden dolayı katılamıyacam yoksa hazırdım geziye üzülmeyin abi başka bi gezide tanışırız inşallah :smiley:

hakanın oraya gidince yer olup olmıcağı belli olucak cok isterdim arkadaşınla beraber olmak inan

konuralp_niva' Alıntı:
geldim abi araç sıkıntısından dolayı değil de başka nedenlerden dolayı katılamıyacam yoksa hazırdım geziye üzülmeyin abi başka bi gezide tanışırız inşallah :smiley:
ihşallah konurda ben senle tanışmak cok istıyodum sevdim seni tanımasam bıle kanım kaynadı. ;) :D ;D

son gün durumun degişmesi kötü oldu.adama bişeyde diyemedim.moralimde bozuldu.nezamandır plan yapıyorduk.hakan abiyle görüştünmü son durum ne seninle gelecekni o 2 kişi.şimdiye kadar kesinleşmiş olması lazım diye düşünüyorum

fatih81_81' Alıntı:
son gün durumun degişmesi kötü oldu.adama bişeyde diyemedim.moralimde bozuldu.nezamandır plan yapıyorduk.hakan abiyle görüştünmü son durum ne seninle gelecekni o 2 kişi.şimdiye kadar kesinleşmiş olması lazım diye düşünüyorum
hakan uyumuyordur galıb bi ayayım

konuralp_niva herşeyde bi hayır vardır diyelim.inş. bidaki sefere tanışma fırsatımız olur.bidahakine su yapmak yok ama 2 elin kandada olsa geleceksin.1 tane gelmeme hakkın vardı.onuda yarın kullanacan. :D :D

fatıh arkadaşın nerden katılacak gezıye yer olucak gibi hakan donucek bana goruşup şimdi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR