Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 683,033

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

konuralp_niva' Alıntı:
sakarya caddesinde abi beyhekim hastanesinibiliyormusun abi ?
evet biliyorum patates hali karşısında.3 yıl oturdum erenlerde.3 ay önce taşındım erenler kumaş pazarı civarında oturuyordum.şimdi ssk kavşagındayım

fatih81_81' Alıntı:
evet biliyorum patates hali karşısında.3 yıl oturdum erenlerde.3 ay önce taşındım erenler kumaş pazarı civarında oturuyordum.şimdi ssk kavşagındayım
hastanenin bikaç sokak arkasın da oturuyorum abi bende fazla uzak sayılmayız yine işyerimizde azıziye polis karakolunun ilerisindeki işiklerın dibinde dekobirlik yapı malzemeleri dekorasyon çaymı içmeye beklerim abi musait olduğunda

konuralp_niva' Alıntı:
hastanenin bikaç sokak arkasın da oturuyorum abi bende fazla uzak sayılmayız yine işyerimizde azıziye polis karakolunun ilerisindeki işiklerın dibinde dekobirlik yapı malzemeleri dekorasyon çaymı içmeye beklerim abi musait olduğunda
müsahit olunca uğrarım haberleşiriz.araç olmayınca sıkıntı hep. :( :( zaten kaşınıyom bu ara lada nivalar hep gözüme çarpıyo.bu akşamda hakan abinin yanına gittim.onun aracını görünce şeytan hepden dürtmeye başladı :D :D borçlar olmasa :( europayı sattıgımdan beri yakayı toplayamadım :(

fatih81_81' Alıntı:
müsahit olunca uğrarım haberleşiriz.araç olmayınca sıkıntı hep. :( :( zaten kaşınıyom bu ara lada nivalar hep gözüme çarpıyo.bu akşamda hakan abinin yanına gittim.onun aracını görünce şeytan hepden dürtmeye başladı :D :D borçlar olmasa :( europayı sattıgımdan beri yakayı toplayamadım :(

lada yakışır abi ;) inşallh kurtulursun biran evvel de alırsın abi bi lada :smiley:

konuralp_niva' Alıntı:
bende bayadır uzak kaldım özedim dağları gezi gününü iple çekiyorum :smiley:
benim arkadaş yarın biyere gidecek (neresi oldugunu unuttum) lada nivası var 2001 model. istersen görüşeyim gitmek istersen haber vereyim

fatih81_81' Alıntı:
benim arkadaş yarın biyere gidecek (neresi oldugunu unuttum) lada nivası var 2001 model. istersen görüşeyim gitmek istersen haber vereyim
abi bizim yarın başka bi program varya av ekibiyle gitmemek olmaz şimdi düşündüğün için sağol abi :smiley:

alo sakarya kimse kalmamış 2 gundur siteye gıremıyorum . gebze bulunduğum yer byuksk ve burlara kar süper yağdı hakanla cma cecesi goruşmuştum telden kar oof roadı yapıp 4 5 efes salıyorum diye tbi bugunde kaşıntı yaptı kar cıktık buranın köylerine tabi tek araç olunca saplandık bıraz uğraştan sonra 40 dakıka önce eve gele bıldım ayaklarım donmuş her yerim ıslak şekılde iç işleri bakanından yediğim fırçada batmanın tuzu bıberi oldu ama herşey harika idi keşke fotaraf makınamız olsaydıda halimizi cekebılseydim. ama şimdi yazılanları okuyup pazar gununu iple çekiyorum . ;) :D ;D ;D ;D butun sakaryalılara selamlar şimdiden gönlüm sizlerle . ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR