sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 5 Mar 2013 #10,353 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 5 Mar 2013 #10,354 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 6 Mar 2013 #10,355 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Buzz gibi soguk bir çarşamba sabahından herkese merhaba......
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Buzz gibi soguk bir çarşamba sabahından herkese merhaba......
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 6 Mar 2013 #10,356 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar işlerinizde başarılar...soğuk sadece soğuk
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 7 Mar 2013 #10,357 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın. Bu sabah dükkanı ben açtım galiba İşlerinizde başarılar...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın. Bu sabah dükkanı ben açtım galiba İşlerinizde başarılar...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 7 Mar 2013 #10,358 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 7 Mar 2013 #10,359 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı işler..bol kazançlar.. Bir Galatasaraylı olarak..Fenerli arkadaşlarımıza akşam başarılar diliyoruz..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı işler..bol kazançlar.. Bir Galatasaraylı olarak..Fenerli arkadaşlarımıza akşam başarılar diliyoruz..
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 7 Mar 2013 #10,360 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın.... Hayırlı İşler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 8 Mar 2013 #10,361 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.... Hayırlı cumalar...hayırlı işler....Haftanın son işgününden herkese merhabaa....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.... Hayırlı cumalar...hayırlı işler....Haftanın son işgününden herkese merhabaa....
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 8 Mar 2013 #10,362 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinzde başarılar. İyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle, hayırlı cumalar...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinzde başarılar. İyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle, hayırlı cumalar...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 8 Mar 2013 #10,363 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Hayırlı Cumalar
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 11 Mar 2013 #10,364 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... pırıl pırıl bir ilkbahar haftasından herkese merhaba..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... pırıl pırıl bir ilkbahar haftasından herkese merhaba..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 11 Mar 2013 #10,365 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Pazartesi sendromu yaşayarak ta olsa siteye girebildim. Herkese günaydın, işlerinizde başarılar...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Pazartesi sendromu yaşayarak ta olsa siteye girebildim. Herkese günaydın, işlerinizde başarılar...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 12 Mar 2013 #10,366 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.... Hayırlı işler bol kazançlar....Yagmur yagıyor...sanırım hafta sonu soguk ve yagışlı geçecek... Serkan ne zaman mevsimi Açacagız....... Cim bomlu arkadaşlara akşam başarılar...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.... Hayırlı işler bol kazançlar....Yagmur yagıyor...sanırım hafta sonu soguk ve yagışlı geçecek... Serkan ne zaman mevsimi Açacagız....... Cim bomlu arkadaşlara akşam başarılar...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 12 Mar 2013 #10,367 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın. İsmail Abi inan bilmiyorum, çok yoğun bir tempo içindeyim, kısmet diyelim.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın. İsmail Abi inan bilmiyorum, çok yoğun bir tempo içindeyim, kısmet diyelim.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 13 Mar 2013 #10,368 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar..... Hayırlı işler...bol kazançlar.......Cimbomluları kutluyoruz.....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar..... Hayırlı işler...bol kazançlar.......Cimbomluları kutluyoruz.....