Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Hayrlı sabahlar arkadaşlar.hafta sonunu tamamen ,Sakarya Karasu,Kocaali,ve Karamürsel ,iznikte gecirdim ama Hiç bir arkadaş ile de diyalog fırsatım olmadı.Hal böyle,Karadeniz sahili ile alakalı olarak bir şey soracağım, hersene mutlaka Karadeniz e bir şekilde bir kaç defa kendimi ıslatırım ama bu sene Kocaalide denize girer girmez ilk defa gördüğüm ve rahatsızm bir böçek türü ile karşılaştım.Suya girer girmez amcam direk saplanıyor.ve yakar gibi bir ısırma şekli var,hemen yakalıyabilniyor.1cm ile 2 cm boyunda ,kanatsız ve bacaksız bir çekirge( şeklinde)gibi bir şey.Ha bu mahlukat yüzünden deniz keyfim kactı.Daha önceki senelerdede aynı yerde de girmiştim ama böyle bir şey yoktu.Sordum ahali de ilk defa karşılaştıklarını söylediler.İşte böyle.Birde kilyos ve batıya doğru, yönde de var dediler. Ben Bulgar sınırından Akcakocaya kadar Karadenize girmeme rağmen böyle bir şeye ilk defa rastladım.Derin ve uzaklara da gittim oralardada vardı. Başınızı ağrıttı isem.kusura bakmayınız.Bu konuda bilgisi olan arkadaş varise paylaşşa iyi olur.(Sebebi mucibesi kirlilik mi ola.)Kalın sağlık ve muhabetle.