Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,821
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Kamp malzelerimi yenilemeye başladım.
Aile fertleri büyüyünce 4 mevsim 4 kişilik çadır aldım, 4 adet Kaz tüyü uyku tukumu -10C, 4 adet şişme yastık, şişme matları sipariş ettim kargoda henüz gelmedi ;D
Yıktım kendimi ama ne yapayım acısını çıkaracağım... ;D

Etiketler

merhabalar site iki gündür çöküktü ,deli oldum meyerse neçok alışmışız ,yüz yeze olmasada burada birbirimize merhaba demek hayırlı günler dilemek muhappet etmek ,ne güzel şey.

birde ismail beyin iyi dileklerine alıştık ,hersabah okuyup öyle güne başlamak bibaşka oluyo,saygılar ismail bey.

Teşekkürler Bekir bey,

biz bir aileyiz..

nasıl sabah işyerlerinde çalışanlar biribirleriyle sabah serviste,çayda,yemekte karşılaşır merhaba der,,şakalaşır..öyle düşünün..

güzel alışkanlıklardır.Dostlugu arkadaşlıgı geliştiren pekiştiren şeylerdir.

yada ben öyle düşünüyorum.Belki yanılıyorum..yazmamak,sadece izlemek dogrusu oluyordur...

Fatihcigim sıkıntı yok..

Malum ..site birr gün var bir gün yok..Uyum sorunu var..

Herkese hayrlı sabahlar ve CUMAlar .Sağlık sıhhat ve helal kazanclar dilerim.Arkadaşlar 3 gündür kartal sanayi de hamit usta ile suzuki samurai zibidisi ile uğraşıyorum.Haberiniz olsun.Allaha Şükürler olsunki epey bir zamandan sonra bu deliliğe resmen ,tescilli olarak bulaştım.İnşaallah sonu da iyi ve eylenceli olur.Aracı Bingöl adaklıdan getirttim.Buradaki ahali ile paylaşayım.Çünkü burada paylaşılanlar insanı pay babından mutlu kılıyor.şimdilik bu kadar kalın sağlık ve selametle.

freegraf' Alıntı:
Herkese hayrlı sabahlar ve CUMAlar .Sağlık sıhhat ve helal kazanclar dilerim.Arkadaşlar 3 gündür kartal sanayi de hamit usta ile suzuki samurai zibidisi ile uğraşıyorum.Haberiniz olsun.Allaha Şükürler olsunki epey bir zamandan sonra bu deliliğe resmen ,tescilli olarak bulaştım.İnşaallah sonu da iyi ve eylenceli olur.Aracı Bingöl adaklıdan getirttim.Buradaki ahali ile paylaşayım.Çünkü burada paylaşılanlar insanı pay babından mutlu kılıyor.şimdilik bu kadar kalın sağlık ve selametle.
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ,tabi biz hangi aracı alsak kafamıza göre biraz uğraşıcaz bu işin güzelliyide bu size kalay gelsin ,resimleride görelim.

Biraz geç olmakla birlikte Günaydın,

Memed kardeşim yeni aracınız hayırlı olsun..güle güle kullanın..

Bekir bey agol tükkanı açmışsın.. :D

Güzel söz.... ;D ;D ;D ;D

Bu arada bugünü yollarda geçiren Serkan beye hayırlı yolculuklar dileriz.. ;) ;)

temennileriniz için teşekürler.yakında fotoğraflar da gelecek artık karamürselden gecerken İsmail bey ile bir selamlaşırız.bekir beyin dediği gibi bu iş biraz bulşama işidir.iyi paylaşımlar.iş beni bekler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR