mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 7 Eki 2011 #8,481 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar..
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 7 Eki 2011 #8,482 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın.. Bol kazançlar dilerim de parayı gören varmı bu ara piyasada para yoook diyorlar nerelere saklandı, Bakalım kim bulacak kendisini
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın.. Bol kazançlar dilerim de parayı gören varmı bu ara piyasada para yoook diyorlar nerelere saklandı, Bakalım kim bulacak kendisini
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 7 Eki 2011 #8,483 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar iyi çalışmalar..
becasse Kamp I Mesajlar 131 Tepkime Puanı 0 Yer Sakarya 7 Eki 2011 #8,484 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın, Hayırlı cuma'lar,hayırlı işler.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 7 Eki 2011 #8,485 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selam..Malum yer ,Ankara dayım.... herkese iyi hafta sonları gezenler paylaşmayı ihmal etmesin..saygılar..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selam..Malum yer ,Ankara dayım.... herkese iyi hafta sonları gezenler paylaşmayı ihmal etmesin..saygılar..
tayfunsozer Kamp III Mesajlar 591 Tepkime Puanı 1 Yer Çengelköy-İstanbul 8 Eki 2011 #8,486 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar Günaydın. Mudurnu Feroza grubundan Cevdet Bey sakaryada ferozasını tamir için. Kimseye ulaşamamış.Yardım edebileceklerin 0532 5729717 numarayı aramalarını rica ederim. Sevgiler.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar Günaydın. Mudurnu Feroza grubundan Cevdet Bey sakaryada ferozasını tamir için. Kimseye ulaşamamış.Yardım edebileceklerin 0532 5729717 numarayı aramalarını rica ederim. Sevgiler.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 10 Eki 2011 #8,487 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar...iyi haftalar.... Tayfun bey merhaba, Cevdet beyle cumartesi günü konuştum..Sakaryalı arkadaşların telefonunu vermiştim.Umarım irtibat kurabilmişlerdir..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar...iyi haftalar.... Tayfun bey merhaba, Cevdet beyle cumartesi günü konuştum..Sakaryalı arkadaşların telefonunu vermiştim.Umarım irtibat kurabilmişlerdir..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 10 Eki 2011 #8,488 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese merhaba... Git gel Ankara.....şimdi Sakarya.....
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 11 Eki 2011 #8,489 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 11 Eki 2011 #8,490 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın,işlerinizde başarılar....trafikte olanlar aman dikkat!! yağmur çıldırmış
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın,işlerinizde başarılar....trafikte olanlar aman dikkat!! yağmur çıldırmış
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 11 Eki 2011 #8,491 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Hayıırlı İşler bol kazançlar
becasse Kamp I Mesajlar 131 Tepkime Puanı 0 Yer Sakarya 11 Eki 2011 #8,492 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın, Hayırlı işler.
becasse Kamp I Mesajlar 131 Tepkime Puanı 0 Yer Sakarya 11 Eki 2011 #8,493 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Dün başladık arabaya.Bakalım nasıl olacak? Fotoğraf yükleyemiyorum.Yüksek kb diyor.Zip de olmadı.Başka yolu varmı?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Dün başladık arabaya.Bakalım nasıl olacak? Fotoğraf yükleyemiyorum.Yüksek kb diyor.Zip de olmadı.Başka yolu varmı?
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 7 Yer Yalova 11 Eki 2011 #8,494 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi becasse' Alıntı: Dün başladık arabaya.Bakalım nasıl olacak? Fotoğraf yükleyemiyorum.Yüksek kb diyor.Zip de olmadı.Başka yolu varmı? Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir foto programında size (ebat) küçültürsen yüklenebilir. Mesela..Beleş olan Photofiltre programını indiriseniz sorunu çözersiniz. http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=photofiltre&lid=3583
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi becasse' Alıntı: Dün başladık arabaya.Bakalım nasıl olacak? Fotoğraf yükleyemiyorum.Yüksek kb diyor.Zip de olmadı.Başka yolu varmı? Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir foto programında size (ebat) küçültürsen yüklenebilir. Mesela..Beleş olan Photofiltre programını indiriseniz sorunu çözersiniz. http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=photofiltre&lid=3583
becasse Kamp I Mesajlar 131 Tepkime Puanı 0 Yer Sakarya 11 Eki 2011 #8,495 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 1.
becasse Kamp I Mesajlar 131 Tepkime Puanı 0 Yer Sakarya 11 Eki 2011 #8,496 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 2.