Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 687,169

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

serkan şen' Alıntı:
''Aile büyüdü araba küçük gelmeye başladı,dolayısı ile arabayı büyütmenin zamanı geldi'' düşüncesi ile aracımı satıyorum;bilginize...

2004 GV. 3K 1.6 (Lpg,Mt Lastik,Şnorkel,Get ileYükseltme,Alt koruma,Tavan sepeti,Sis farları ve beraberinde bir takım At lastik ile birlikte vereceğim.Muayenesi de yeni yapıldı.Fiyatı:23.000TL)

Yeni sayfada da olsun :D

100_5290[1].JPG

Hayırlara vesile olsun şimdiden Serkan Abi. Umarım değerini bilecek birine gider.

Cuma'nız mübarek olsun.

İsmail bey kusura bakma :smiley: :smiley: ;)
Sabahları inşaat'ta erken açamıyorum bilgisayarı.Ben de geceden kutluyayım dedim cumanızı.
Hayırlı işler cümleten.

Yağmur yağıyor,seller akıyor...tüm offroadcular camdan bakıyor ;D ;D ;D

Günaydın herkese işlerinizde başarılar.hayırlı cumalar....

Oguzhan bey günaydın,,
neden kusura bakayım...dükkan açılsında ister saat 00.01 ister 08.00

Günaydın arkadaşlar..hayırlı cumalar hayırlı işler...

Bugün geç kaldım...nedeni de yagan aşırı yagmur....fabrikada bazı ufak tefek su hasarına sebep olmuş..sabah telaşla girdik..ancak toparlanabildik... ???

Ynt: Sakaryalı arkadaşlara selamlar

Ben Ahmet Özek Yeşil Sakaryanın Pamukova İlçesinde ikamet eden emekli eğitimciyim.Yaş gereği ofrod oyunlarına sadece seyirci olarak katılmaktayım.Cj 7 aracımı sattıktan sonra şimdi karavanımı yapıp gezmek istiyorum.
Pejo Boxser aracımı toplamaya başlıyorum.Nasipse sizlerle ercova yaylasında tanışmak nasip olur.Tüm Sakaryalılara saygılar.

sayın seyyah54, merhaba hoşgeldiniz.

Ankara'dan selam sakarya grubuna :smiley: sonunda okuluma vardım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR