konuralp_niva
Kamp III
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Baran 54' Alıntı:vatanda millette sakarya konuralp sağol. ;D ;D
Baran 54' Alıntı:vatanda millette sakarya konuralp sağol. ;D ;D
Baran 54' Alıntı:konuralp bu resimler senin için eskı bir suzıkı 125 dtr ar cı olarak yengen izin vermiyor artık ama kafamda hep beyez kırmızı r 1 yatar hayalimdir buda arkadasimın 1300 cc vos vos motorlu çapırı üzerindeki ben ve oğlum gelince muhabbet ederiz ihşallah. [attachment=3]
ya gezıye gelıcem 2 elim kandad olsa ama motor sevdası inan off roadlada olmuyor gerçi dtr ve ktm de uçarak off road yapıyoduk . ;D ama kılomuz 100 ü bulunca ancak r1 yada 1000 rr kurtarır bızı hanım öldürmezse motordan önce . :-\ :-\konuralp_niva' Alıntı:teşekkürler abi boşver abi r1 kurtulmuşun sen bu hastalıktan biz daha bu yaşta bulaştık nasıl kurtulucaz bilmiyorum gezide bol bol sohbet ederiz abi motorlardan
Baran 54' Alıntı:ya gezıye gelıcem 2 elim kandad olsa ama motor sevdası inan off roadlada olmuyor gerçi dtr ve ktm de uçarak off road yapıyoduk . ;D ama kılomuz 100 ü bulunca ancak r1 yada 1000 rr kurtarır bızı hanım öldürmezse motordan önce . :-\ :-\
yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kros hep uç hep sağlıklı kal sizler bize lazımsınız delikanlı kolaymı yetişiyor. ya bu kelimeleri benmi söylüyorum yaşlandık galiba kanur alp im aman dikkatet sana kotu birşey konduramam konur alp. ;Dkonuralp_niva' Alıntı:virüs gibi motor sevdasıda abi adamın peşini bırakmıyor belki bi süprüz yapıp crossla katılırım geziye
Baran 54' Alıntı:yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kros hep uç hep sağlıklı kal sizler bize lazımsınız delikanlı kolaymı yetişiyor. ya bu kelimeleri benmi söylüyorum yaşlandık galiba kanur alp im aman dikkatet sana kotu birşey konduramam konur alp. ;D