Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,588

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

konuralp bu resimler senin için eskı bir suzıkı 125 dtr ar cı olarak yengen izin vermiyor artık ama kafamda hep beyez kırmızı r 1 yatar hayalimdir buda arkadasimın 1300 cc vos vos motorlu çapırı üzerindeki ben ve oğlum gelince muhabbet ederiz ihşallah. ;) :D[attachment=3]

PICT0289.jpg

PICT0292.jpg

PICT0289.jpg

PICT0292.jpg

Baran 54' Alıntı:
konuralp bu resimler senin için eskı bir suzıkı 125 dtr ar cı olarak yengen izin vermiyor artık ama kafamda hep beyez kırmızı r 1 yatar hayalimdir buda arkadasimın 1300 cc vos vos motorlu çapırı üzerindeki ben ve oğlum gelince muhabbet ederiz ihşallah. ;) :D[attachment=3]

teşekkürler abi boşver abi r1 kurtulmuşun sen bu hastalıktan biz daha bu yaşta bulaştık nasıl kurtulucaz bilmiyorum gezide bol bol sohbet ederiz abi motorlardan :D :smiley:

konuralp_niva' Alıntı:
teşekkürler abi boşver abi r1 kurtulmuşun sen bu hastalıktan biz daha bu yaşta bulaştık nasıl kurtulucaz bilmiyorum gezide bol bol sohbet ederiz abi motorlardan :D :smiley:
ya gezıye gelıcem 2 elim kandad olsa ama motor sevdası inan off roadlada olmuyor gerçi dtr ve ktm de uçarak off road yapıyoduk . ;D ama kılomuz 100 ü bulunca ancak r1 yada 1000 rr kurtarır bızı hanım öldürmezse motordan önce . ;) :-\ :-\

Baran 54' Alıntı:
ya gezıye gelıcem 2 elim kandad olsa ama motor sevdası inan off roadlada olmuyor gerçi dtr ve ktm de uçarak off road yapıyoduk . ;D ama kılomuz 100 ü bulunca ancak r1 yada 1000 rr kurtarır bızı hanım öldürmezse motordan önce . ;) :-\ :-\

virüs gibi motor sevdasıda abi adamın peşini bırakmıyor belki bi süprüz yapıp crossla katılırım geziye :smiley:

konuralp_niva' Alıntı:
virüs gibi motor sevdasıda abi adamın peşini bırakmıyor belki bi süprüz yapıp crossla katılırım geziye :smiley:
yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kros hep uç hep sağlıklı kal sizler bize lazımsınız delikanlı kolaymı yetişiyor. ;) ya bu kelimeleri benmi söylüyorum yaşlandık galiba kanur alp im aman dikkatet sana kotu birşey konduramam konur alp. :D ;D

Baran 54' Alıntı:
yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kros hep uç hep sağlıklı kal sizler bize lazımsınız delikanlı kolaymı yetişiyor. ;) ya bu kelimeleri benmi söylüyorum yaşlandık galiba kanur alp im aman dikkatet sana kotu birşey konduramam konur alp. :D ;D

yok abi merak etme ben uslu sürüyorum :p :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.