Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 687,129
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ramazanın sonuna doğru enerjimiz iyice kayboldu....

Sesimiz bile az çıkıyor...İsmail Abi ve Mehmet Bey'den başka kimse uğramıyor,arada Sinan Abi laf atıyor!! :smiley:

Etiketler

Benim korkum...Ramazandan sonrada aynı olursa...

bahaneler bitince gerçek açıga çıkacak...Bu saatten sonra "Doktor ne yerse ölür " dedi..

"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"

mdr' Alıntı:
Benim korkum...Ramazandan sonrada aynı olursa...

bahaneler bitince gerçek açıga çıkacak...Bu saatten sonra "Doktor ne yerse ölür " dedi..

"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"

Sebebi nedir İsmail Abi...

Ben Eylül 5 Ankara yolcusuyum. Yine uzunca bir süre kayıpım; ama sadece etkinliklerde ....onun haricinde yine hafta içi buradayım..ya diğerleri?

bozuk plak giibi olduk.hep aynı.başkada ne olabilirki.tekrar gününüz aydın
işleriniz kolay olasun.Orucunuz da kolay ve kabul olsun.

son_kral_54' Alıntı:
bayramı bilememde ben birazdan yayla turuna çıkacam.sahura dönmeyi planlıyorum. ;)
acella,sultanpınarı yönünden giriş yaptığım yayla turumda önümde yol alan tavşanlar eşliğinde
kekik kokularıyla sarhoş olunca hamza pınarı yolunu bir türlü bulamamamız sonucu hiç bilmediğim bir patika yola girdik ve sonu
nereye çıkarsa çıksın dönmeme kararı ve azmiyle yolumuza hiç durmama kararıyla devam edecektikki iki ceset ve birkaç yaralanma
ile sonuçlanan olay nedeniyle duraklamak zorunda kaldık.
şöyleki patikada olsa yol bizim olmasına rağmen sağ tarafta gördüğümüz ve sayıları 15,20 civarı domuz sürüsünün bize inat cüsse ve kalabalık olmalarına güvenerek yolumuzu işgal etmişlerdi.
bende lazım olabilir diyerekten yanımda bulunan bir pompalı ve bir otomatik silahıma ve en önemlisi demir tamponlarıma güvenerek
daldım aralarına (nede olsa yol benimdi :D) sonuç belli yoldan iki eksikle çekilmek zorunda kaldılar.
eminimki bundan sonra trafik kurallarına riayet edeceklerdir ;)
bizde çıkışımızı geyveden yaptığımızı anladık,davulcuyla birlikte evlerimize girdik.

Günaydın Sakarya..
Günaydın Karamürsel..
Günaydın Yurdumun güzel şehirleri..kasabaları...herkese günaydın.

Hamdi bey güzel bir iftra sonrası gezi olmuş...2 leşin var ha :D :D :D :D

Karakeçiyi geçen hafta sattım şimdi önümdeki maçlara bakacam , uzun bir süre offroad ve suziki tutkusuna araveriyorum, İsmail ağbi nasip bakalım..

DSCF0089.jpg

Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.....

Hayırlı Cumalar;Kandiliniz Mübarek Olsun......

Hamdi Abi bir geldin Pir geldin,hoş geldin.... ;)

Hayırlısı olsun SİNAN BEY..
Suzukiye ara verirsinde off roada ara veremezsin..
her daim sana arabada yer var unutma...

mdr' Alıntı:
Hayırlısı olsun SİNAN BEY..
Suzukiye ara verirsinde off roada ara veremezsin..
her daim sana arabada yer var unutma...

İsmail ağbi çok teşekkürler, beni zaten bırakmayacağınızı biliyorum ağbi Allah sana uzun ömürler versin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR