Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,888
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar fikirlerini söylesinler bakalım..

Buraları sizin kadar tanımam..

Etiketler

hayrlı sabahlar ve haftalar.ahali evde oturmak her babayiğidin harcı değil.hayatımda en sevmediğim harekettir.ama bazen çakılıp kalınıyor.elimde işler vardı onları yaparak avundum ama olmuyor.SAHURLU KAMP OLAYINI gercekleştirelim.İnşaallah o tarihte bir aksilik çıkmaz ve gelirim.yer hiç önemli değil.herkese selamlar.

Günaydın Arkadaşlar,

Hayırlı işler...bol kazançlar...

Taa Ankaralardan sen geleceksin Hamdicigim....yakındakiler gelmeyecek..en kahrımdan ölürüm ya.. ;D ;D

Hoooooop millet ben geldim :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

cumartesi günü saat 16:30 da benim burda toplanıyoruz saa 17:00 da hareket edeceğiz duyanlar duymayanlara iletsin...

Yol güzergahı için netleşmiş birşey yok daha önce söğlediğim gibi herkes fikrini söylesin ona göre kararlaştıralım

Yer zaman mekan benim için fark etmez önemli olan hep beraber olalım derim

Benim önerim haftasonu meteor yağmuru var şöyle gecenin karanlığında iyi olur izlemek derim (fotoğrafçı arkadaşların dikkatine)

hayrlı sabahlar ,hayrlı işler. sakarya gurubu ne alemde.selamlar ve iyi paylaşımlar.

hakan5408' Alıntı:
cumartesi günü saat 16:30 da benim burda toplanıyoruz saa 17:00 da hareket edeceğiz duyanlar duymayanlara iletsin...

Yol güzergahı için netleşmiş birşey yok daha önce söğlediğim gibi herkes fikrini söylesin ona göre kararlaştıralım

Yer zaman mekan benim için fark etmez önemli olan hep beraber olalım derim

Benim önerim haftasonu meteor yağmuru var şöyle gecenin karanlığında iyi olur izlemek derim (fotoğrafçı arkadaşların dikkatine)

Hafta sonu görüşmek üzere....

Yer konusunda haber bekliyorum....

Şöyle kocaman bir ateş, iftar......sahura kadar muhabbet ;çay çekirdek...ve doğa olayı metaor yağmurunu seyretmek...

Sahurda eve gelip akşama kadar tembellik yapmak ;D ;D ;D ben ramazan gezmesi diye buna derim ;D ;D ;D

Katılmak isteyen herkes katılabilir....Herkes kendine göre yiyeceğini (iftarlık ve sahurluk) yanına alacak.Çayları unutmayın ;)Çok çekirdek susata bilir suyunuzu unutmayın ;D ;D ;D

Günaydın Sakarya,

Günaydın Karamürsel..

Günaydın Yurdumun güzel şehirleri..kasabaları.....günaydın..günaydın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR