serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 3 Ağu 2011 #8,193 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Ben varımm.. ;D Genişletmek için tıkla ... Ben de varım ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Ben varımm.. ;D Genişletmek için tıkla ... Ben de varım ;D ;D ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 3 Ağu 2011 #8,194 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Yok mu 3...4..5 kişi.. ;D ;D ;D neredesiniz ey millet..
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 4 Ağu 2011 #8,195 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iyi fikir.bunu bazen yapıyorum.sahura kadar sohbet.hadi bakalım zaman bana uyarsa hay hay.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iyi fikir.bunu bazen yapıyorum.sahura kadar sohbet.hadi bakalım zaman bana uyarsa hay hay.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 4 Ağu 2011 #8,196 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya, Günaydın Karamürsel, günaydın ülkemin şehirleri..kasabaları... Hayırlı işler......
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya, Günaydın Karamürsel, günaydın ülkemin şehirleri..kasabaları... Hayırlı işler......
sokrat gandiya LN 65 Mesajlar 618 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 4 Ağu 2011 #8,197 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Sakarya, Günaydın Karamürsel, günaydın ülkemin şehirleri..kasabaları... Hayırlı işler...... Genişletmek için tıkla ... Günaydın İsmail gençler henüz uyanmadı galiba
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Sakarya, Günaydın Karamürsel, günaydın ülkemin şehirleri..kasabaları... Hayırlı işler...... Genişletmek için tıkla ... Günaydın İsmail gençler henüz uyanmadı galiba
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 4 Ağu 2011 #8,198 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Şimdi Serkan damlar abi... ;D ;D ;D bak demedi deme...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 4 Ağu 2011 #8,199 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Şimdi Serkan damlar abi... ;D ;D ;D bak demedi deme... Genişletmek için tıkla ... Geldim..geldim..... Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Şimdi Serkan damlar abi... ;D ;D ;D bak demedi deme... Genişletmek için tıkla ... Geldim..geldim..... Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.....
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 4 Ağu 2011 #8,200 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar,ağbiler Hayırlı işler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 4 Ağu 2011 #8,201 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sokrat gandiya' Alıntı: Günaydın İsmail gençler henüz uyanmadı galiba Genişletmek için tıkla ... HALDUN ABİ ...BAK GÖRDÜN MÜ .. ;D ;D ;D Bizim gençler abilerinin topige girip açmasını bekliyorlarmış..günahlarına girmişin..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sokrat gandiya' Alıntı: Günaydın İsmail gençler henüz uyanmadı galiba Genişletmek için tıkla ... HALDUN ABİ ...BAK GÖRDÜN MÜ .. ;D ;D ;D Bizim gençler abilerinin topige girip açmasını bekliyorlarmış..günahlarına girmişin..
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 4 Ağu 2011 #8,202 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Soğucak olur,Kabalak olur,Kocaali,Karasu,Cebeci,Kefken ,Kovanağzı,Kerpe,Sarısu,Seyrek,Bağırganlı olur....... Hakan heryer olur....Şöyle bir hafta sonu akşam üstü çıkıp kocaman bir ateş iftardan sahura kadar ateş başı sohbet Ertesi gün akşama kadar istirahat ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Herkese selamlar iyi çalışmalar.... Bana uyar serkan abi herkes fikrini söylesin ona göre tarih belirleyelimm..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Soğucak olur,Kabalak olur,Kocaali,Karasu,Cebeci,Kefken ,Kovanağzı,Kerpe,Sarısu,Seyrek,Bağırganlı olur....... Hakan heryer olur....Şöyle bir hafta sonu akşam üstü çıkıp kocaman bir ateş iftardan sahura kadar ateş başı sohbet Ertesi gün akşama kadar istirahat ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Herkese selamlar iyi çalışmalar.... Bana uyar serkan abi herkes fikrini söylesin ona göre tarih belirleyelimm..
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 4 Ağu 2011 #8,203 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Herkese selamlar iyi çalışmalar.... Bana uyar serkan abi herkes fikrini söylesin ona göre tarih belirleyelimm.. Genişletmek için tıkla ... Mümkünse cumartesi akşamına denk getirelim sahura kadar tepinelim pazar günüde erol taş gibi istirahat edelim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Herkese selamlar iyi çalışmalar.... Bana uyar serkan abi herkes fikrini söylesin ona göre tarih belirleyelimm.. Genişletmek için tıkla ... Mümkünse cumartesi akşamına denk getirelim sahura kadar tepinelim pazar günüde erol taş gibi istirahat edelim
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 Ağu 2011 #8,204 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya, Günaydın Arkadaşlar...Hayırlı cumalar...haftanın son iş günü....Hadi tren kalkıyor....yok mu 4.ve 5.kişi... ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya, Günaydın Arkadaşlar...Hayırlı cumalar...haftanın son iş günü....Hadi tren kalkıyor....yok mu 4.ve 5.kişi... ;D
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 5 Ağu 2011 #8,205 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydınlar.hayrlı cumalar ve işler.İsmal bey dükkanı bugün yine erken actınız.umarım iyisiniz.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydınlar.hayrlı cumalar ve işler.İsmal bey dükkanı bugün yine erken actınız.umarım iyisiniz.
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 5 Ağu 2011 #8,206 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı günler,hayırlı cumalar herkeze.
sokrat gandiya LN 65 Mesajlar 618 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 5 Ağu 2011 #8,207 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Sakarya, Günaydın Arkadaşlar...Hayırlı cumalar...haftanın son iş günü....Hadi tren kalkıyor....yok mu 4.ve 5.kişi... ;D Genişletmek için tıkla ... Günaydın , haftasonu yaklaşınca kıpırdanmalar başladı
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Sakarya, Günaydın Arkadaşlar...Hayırlı cumalar...haftanın son iş günü....Hadi tren kalkıyor....yok mu 4.ve 5.kişi... ;D Genişletmek için tıkla ... Günaydın , haftasonu yaklaşınca kıpırdanmalar başladı
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 Ağu 2011 #8,208 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Teşekkürler Memed ve ve Hamdi kardeşim.. İyiyiz Allaha çok şükür..sizleri sayfamızda görmek bizleri mutlu ediyor bilesiniz...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Teşekkürler Memed ve ve Hamdi kardeşim.. İyiyiz Allaha çok şükür..sizleri sayfamızda görmek bizleri mutlu ediyor bilesiniz...