KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cumartesi günü sabah 7:30 da Hendek'ten hareket ediyoruz.İsmailAbi de Yalovadan bize katılacak...
Arzu eden herkes bizimle birlikte gelebilir...9:30 gibi Festival alanında olacağımızı tahmin ediyorum.
Not:Bize katılacak olanlar Cuma gününden alışverişini yapmış olurlarsa iyi olur,yolda oyalanmamış oluruz....
Bircan bize şöyle 20 çadırlık bir yer ayırırsın artık
valla serkan geçen seneki kamp alanı olmadığı için bana da sürpriz olacak....ama ben bi yerleri gasp edeceğim sizin için....gelen arkadaşlardan bir grup evde kalacakları için çadırla etrafı çevirmek zorlaşacak siz geç kalmayın kahvaltıyı hazırlayın
valla serkan geçen seneki kamp alanı olmadığı için bana da sürpriz olacak....ama ben bi yerleri gasp edeceğim sizin için....gelen arkadaşlardan bir grup evde kalacakları için çadırla etrafı çevirmek zorlaşacak siz geç kalmayın kahvaltıyı hazırlayın
evet benimde moral sıfır.ankara festivali bu hafta başlaması sebebiyle işler yoğunlaştı,bir pazar için git,gel gecede işe gelmek zorlayıcı olacak.
artık önümüzdeki maçlara bakacaz ???
teşekkürler ismail bey,evet geçen sene benim canavarı alalı henüz iki gün olmuş aracı tanımıyordum bide gece frenler sıkıp 40 lira
akıl parası verince pazar yarışa girmemiştim.
bu sefer yarışlara iddalıda girecektimya nasip.
tanışma işine gelince siz dostlarla tam muhabbet edemedik,ama sonrasında sakarya etkinliklerimizde sanırım biraz daha pekinleştirdik.
sizin gibi dostlarla tanıştığımada çok sevindim.
beni beni unuttunuz dimi :'( ama ben ve wıld im hala duruyoruz. ben ve o hala ayaktayız. ;D bıraz durumumuz bozulsada vaz geçemedik birbirimizden sakaryamdan hiç geçemedim. simdi işlerimi halledip eger bugece yola cıkarsam ihşslllah benden çekeceğiniz var ona gore ;D hım sonra demedi demeyın gece kımseyı uyutmam ;D nıyemi ozledim sizi da. ;D ;D ;D unutulmaz resimim ve sakaryam bana gore