Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,675
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

bircanefe' Alıntı:
bilgisayar çöplüğümde bulursam tabiki getiririm abi...acelya yımı istiyorsun? abantı mı? sende benim su iki tekerin videosunu getirirsen çok sevinirim..hala orjinali bende yok...festivalde görüşmek dileğiyle...herkesin kandili mübarek olsun bu arada...

Bircan hanım,

Acelledan sonra hani Haldun abilerle falan.Sakarya ilerisinde bir test alanında yaptıgımız etkinlikteki..foto ve videolar..Sizinle beraber gelen bir fotografçı arkadaş çekmişti.

senin tek teker videosunu Uçan Zekiye verdim..size vermedi mi ??? :D :D :D

Etiketler

tamam ismail abi...hendekteki parkuru diyorsun...bilgisayarı alt üst edeyim gelirken:smiley:

şavcıoff' Alıntı:
son_kral_54' Alıntı:
ismail bey,benim pehlivanlar cumartesi karamürseldeler büyük ihtimalle.orada alınacak birkaç madalya varmış. :D :D :D

hamdi bey seni yakaladım benden kurtulamassın
kandiliniz mubarek olsun sakarya...
aşkolsun şevkibey senin gibi 10 parmağında 10 marifet olan birinden kaçılırmı heç ;)

Günaydın Sakarya..

Günaydın Karamürsel..

Günaydın Yurdumun güzel şehirleri..kasabaları..güzel insanları..

Hayırlı işler...bol kazançlar....

güzel pırıl pırıl bir haziran günü...

Hayırlı günler,işlerinizde başarılar.....
Festivale katılacak en kalabalık il biz olacağız.
Bütün yarışları kazanalım ;D ;D ;D

Serkancıgım,
planımız ne ?
cumartesi sabah erkeneden Hakanın tükkanda buluşup mu çıkalım ?..yiyecek mevzuu nasssı olucek .
özelden yazışalım..konuşalım.

Hakan Cumartesi akşam üstü gelecek abi...
Bircanla Zeki bildiğim kadarı ile yarın gidecekler...
Benim daha belli değil,cuma akşamı gitmek istiyorum ama Cumartesi sabahta olabilir....
Netleşince seni ararım abi...

Bu arada alışverişimizi yapalım,yolda oyalanmayalımderim abi...

16 haziran 2011 Ankara

Fotoğraf0182.jpg

İsmail Abi Bircan'lar Cuma Akşamı gideceklermiş,
Ben de bir değişiklik olmazsa Cumartesi sabah 7-7:30 gibi hareket edeceğim.Hendek'ten kuzenim Yusuf'ta bana katılacak...
Şimdilik son durum budur....

dopamin' Alıntı:
Serkan bey bu fotoları iyi çekebilmişsiniz kepekli rampası kışın bile bu kadar olmamıştı aynı saatlerde o mevkiideydik olmaz böyle bir afet geçmiş olsun

Teşekkür ederim,size de geçmiş olsun.Böyle bir şey insanın ömrü hayatında belki de bir defa denk gelir....selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.