Temmuzdaki Bolu Gezenbilir etkinliği için 14-15 yaşındaki 2 yeğenimi de yanımda götürmeyi düşünüyorum ama ortam nasıl olur yada gece konaklamada sorun yaşar mıyım resimlerden bir şeyler görmeye çalıştım ama gidenler daha iyi yol gösterir diye düşündüm yardımınızı rica ederim.
Temmuzdaki Bolu Gezenbilir etkinliği için 14-15 yaşındaki 2 yeğenimi de yanımda götürmeyi düşünüyorum ama ortam nasıl olur yada gece konaklamada sorun yaşar mıyım resimlerden bir şeyler görmeye çalıştım ama gidenler daha iyi yol gösterir diye düşündüm yardımınızı rica ederim.
benim oğlumda 14 yaşında ve kızım 10 yaşında ben onlarla kamplara gittiğimde hiç sıkıntı yaşamadım ..... ama bu sizin birazda tecrübenize bağlı.. çadırırınız,uyku tulumunuz, şişme yatak gibi malzmeleriniz varsa rahat edrsiniz sadece çadır varsa battaniye sayısını birazs fazla alırsınız alta da serersiniz çocuklar çok rahat bir şekilde uyur... tecrübe ile sabittir çocukların uykusu geldimi her şartta uyuyorlar ama yetişkinler için aynı şeyi diyemiyecem..... cevdet bey dert etmeyin ve bu tecrübeyi yeğenlerinize de yaşatın zaten temmuz gece kampı için güzel bir aydın saygılar...