Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 682,796
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

akşam oldu tam gurup vakti iş yeni bitti .düzceden iyi akşamlar.senenin ilk iyi günüydü.

Etiketler

selam.
bugün keşif amaçlı küçücek ahmediyeden start aldım önce göktepe zirve yaptım,ardından hamza pınarı.pikniğimizi burada yapabiliriz herşeyiyle mükemmel yer.sonrasında ismini bilmediğim başka yayladan kirpiyana oradanda kanlıçay ve hocaköyden çıktım.
(karapürçek,sakarya yolu) ve bu güzergahı iki çeker çıktım.dört çekere hiç almadım.
yol gayet güzeldi bazı yerler sert zemin birazda taşlı.bu güzargah yolunda zorlayacak çamur ve rampa fazla yok.ama kirpiyanda gölet oluşmuş buraya isteyen dalar isteyen çamurlu yollarda ofroad yapar.isteğe bağlı.bir iki resim çektim zaman olursa atacam.

Oo çok iyi o zaman :=) İlla diyorsanız çamurlu yollar bulalım araştırayım sizin için :D

Günaydın Sakarya.

Günaydın Karamürsel

Günaydın yurdumun güzel şehirler..kasabaları.

Hayırlı sabahlar..

güzel pırıl pırıl bir ilkbahar gününden herkese merhaba.....

Herkese selam..

Bugün aracımın muayenesini yaptırdım.

Sabah 9:30 da başlayan serüven 15:30 da bitti.

Önce Eksoz emisyon,sonra lpg sızdırmazlık,sonra da araç muayene ..

Çok şükür tek seferde sorunsuz bir şekilde çıktık.... ;D

19 mayıs'ı sabırsızlıkla bekliyorum :D

Selam herkese..

19 mayıs gel artık 5 gün tatil ;D :D ;D :D ;D

freegraf' Alıntı:
akşam oldu tam gurup vakti iş yeni bitti .düzceden iyi akşamlar.senenin ilk iyi günüydü.
Düzceden iyi akşamlar derken :eek: siz Düzcelimiydiniz?

Arkadaşlar,

yemek durumunu herkes kendi mi getirecek..
yoksa yine toplu alışveriş mi olacak..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR