alker Ana Kamp Mesajlar 42 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 6 May 2011 #7,585 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Ankara dan selamlar... ;D Listemiz.. 1-Serkan Şen Eşi ve Çocukları 2-İsmail Dönmez ve Eşi 3-Sinan Aycan Eşi ve Çocukları 4-Ali Kerimoğlu Tabi birde neresi olacak bunu da konuşalım.... Genişletmek için tıkla ... bende maaile gelmek isterimde benim cocuklar cok ufak abi biraz daha palazlansınlarda ondan sonra; yalnız veya kuzenimle gelmem de bir mahsur yoktur umarım!
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Ankara dan selamlar... ;D Listemiz.. 1-Serkan Şen Eşi ve Çocukları 2-İsmail Dönmez ve Eşi 3-Sinan Aycan Eşi ve Çocukları 4-Ali Kerimoğlu Tabi birde neresi olacak bunu da konuşalım.... Genişletmek için tıkla ... bende maaile gelmek isterimde benim cocuklar cok ufak abi biraz daha palazlansınlarda ondan sonra; yalnız veya kuzenimle gelmem de bir mahsur yoktur umarım!
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 6 May 2011 #7,586 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkancıgım neresi olacagını gelecek hafta konuşur-yazışırız.. bakalım diger arkadaşlarımız neredeler..... ;D ;D ;D Bircan-Zeki-İsmail-Hakan-Leylim-Sinan(küçük) .Dayı.,Hamdi..............
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkancıgım neresi olacagını gelecek hafta konuşur-yazışırız.. bakalım diger arkadaşlarımız neredeler..... ;D ;D ;D Bircan-Zeki-İsmail-Hakan-Leylim-Sinan(küçük) .Dayı.,Hamdi..............
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 6 May 2011 #7,587 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam sakarya. ayın 20 sine izini koparabilirsem bende listelenecem
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam sakarya. ayın 20 sine izini koparabilirsem bende listelenecem
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 6 May 2011 #7,588 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bekleriz Hamdicigim.....sen yarı Ankara yarı Adalısın...
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 6 May 2011 #7,589 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Bekleriz Hamdicigim.....sen yarı Ankara yarı Adalısın... Genişletmek için tıkla ... şöylede diyebiliriz.vucut ankarada,ruh sakaryada
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Bekleriz Hamdicigim.....sen yarı Ankara yarı Adalısın... Genişletmek için tıkla ... şöylede diyebiliriz.vucut ankarada,ruh sakaryada
fix Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 1 Yer adapazarı 6 May 2011 #7,590 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yer tarih. kararlaştırın bana uyar. sizinleyim
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 6 May 2011 #7,591 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi LİSTEMİZ.. 1-Serkan Şen Eşi ve Çocukları 2-İsmail Dönmez ve Eşi 3-Sinan Aycan Eşi ve Çocukları 4-Ali Kerimoğlu 5-Müfit AYAZ 6-Dündar ALP ÖZDEMİR Hoşgeldin Dündar...yer konusunda likitiz..bakalım ortaklaşa herkesin antat kalacagı bir yere gideriz.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi LİSTEMİZ.. 1-Serkan Şen Eşi ve Çocukları 2-İsmail Dönmez ve Eşi 3-Sinan Aycan Eşi ve Çocukları 4-Ali Kerimoğlu 5-Müfit AYAZ 6-Dündar ALP ÖZDEMİR Hoşgeldin Dündar...yer konusunda likitiz..bakalım ortaklaşa herkesin antat kalacagı bir yere gideriz.
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 6 May 2011 #7,592 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ben de gelim zaman ve mekan uyarsa
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 6 May 2011 #7,593 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Ben de gelim zaman ve mekan uyarsa Genişletmek için tıkla ... karapürçekden göktepe,oradan sultanpınarı yapabilirsiniz.tamamen orman içi güzargahı olabilir.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Ben de gelim zaman ve mekan uyarsa Genişletmek için tıkla ... karapürçekden göktepe,oradan sultanpınarı yapabilirsiniz.tamamen orman içi güzargahı olabilir.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 6 May 2011 #7,594 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi LİSTEMİZ.. 1-Serkan Şen Eşi ve Çocukları 2-İsmail Dönmez ve Eşi 3-Sinan Aycan Eşi ve Çocukları 4-Ali Kerimoğlu 5-Müfit AYAZ 6-Dündar ALP ÖZDEMİR 7-Hamdi TEKMEN
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi LİSTEMİZ.. 1-Serkan Şen Eşi ve Çocukları 2-İsmail Dönmez ve Eşi 3-Sinan Aycan Eşi ve Çocukları 4-Ali Kerimoğlu 5-Müfit AYAZ 6-Dündar ALP ÖZDEMİR 7-Hamdi TEKMEN
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 6 May 2011 #7,595 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi inşallahhh... 19 tatil aradaki 20 sine izin alabilirsem 4 gün sakaryadayım....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi inşallahhh... 19 tatil aradaki 20 sine izin alabilirsem 4 gün sakaryadayım....
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 6 May 2011 #7,596 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Karapürçekten Kirpiyan yaylasına ben hiç çıkmadım... Bilen varmı değişik bir rota olur...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Karapürçekten Kirpiyan yaylasına ben hiç çıkmadım... Bilen varmı değişik bir rota olur...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 6 May 2011 #7,597 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkan bana sorma.. ;D ;D ;D ben deplasmana geliyorum biliyorsun..bilmem oraları..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkan bana sorma.. ;D ;D ;D ben deplasmana geliyorum biliyorsun..bilmem oraları..
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 6 May 2011 #7,598 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Karapürçekten Kirpiyan yaylasına ben hiç çıkmadım... Bilen varmı değişik bir rota olur... Genişletmek için tıkla ... BEn de bilmiyorum ama güzel bi rota olabilir..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Karapürçekten Kirpiyan yaylasına ben hiç çıkmadım... Bilen varmı değişik bir rota olur... Genişletmek için tıkla ... BEn de bilmiyorum ama güzel bi rota olabilir..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 7 May 2011 #7,599 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar...Ankara dan selamlar... Bu rotayı bilenler yardımcı olsunlar.. Müfit Abi? Hakan? Başka rota da olur;öneriler...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar...Ankara dan selamlar... Bu rotayı bilenler yardımcı olsunlar.. Müfit Abi? Hakan? Başka rota da olur;öneriler...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 7 May 2011 #7,600 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar...hayırlı sabahlar..ve hafta sonları. ;D