sokrat gandiya LN 65 Mesajlar 618 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 22 Nis 2011 #7,489 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Haldun abi sen gelememiştin yarışa degil mi ?... gözlerimiz aradı çünkü.. Genişletmek için tıkla ... Maalesef İsmailcim o kadar yakın olduğum halde gelemedim üzerinize afiyet soğuk algınlığını hala atamadım.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Haldun abi sen gelememiştin yarışa degil mi ?... gözlerimiz aradı çünkü.. Genişletmek için tıkla ... Maalesef İsmailcim o kadar yakın olduğum halde gelemedim üzerinize afiyet soğuk algınlığını hala atamadım.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 22 Nis 2011 #7,490 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Geçmiş olsun abi. kendine dikkat et...sen bize lazımsın.. ;D ;D
sokrat gandiya LN 65 Mesajlar 618 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 22 Nis 2011 #7,491 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Geçmiş olsun abi. kendine dikkat et...sen bize lazımsın.. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler İsmailcim havalar ısınıyor görüşmek üzere
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Geçmiş olsun abi. kendine dikkat et...sen bize lazımsın.. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler İsmailcim havalar ısınıyor görüşmek üzere
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 24 Nis 2011 #7,492 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayrlı pazarlar ahali bir kaç zamandır uğramıyordum.umarım herkes iyidir.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayrlı pazarlar ahali bir kaç zamandır uğramıyordum.umarım herkes iyidir.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 25 Nis 2011 #7,493 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya. Günaydın Karamürsel.. Günaydın yurdumun güzel şehirleri..kasabaları.. hayırlı işler...bol kazançlar...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya. Günaydın Karamürsel.. Günaydın yurdumun güzel şehirleri..kasabaları.. hayırlı işler...bol kazançlar...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 25 Nis 2011 #7,494 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar ve Dükanın sabahcı ağbisi İsmail ağbi hayırlı işler Yeni bir sabah yeni bir hafta başı
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar ve Dükanın sabahcı ağbisi İsmail ağbi hayırlı işler Yeni bir sabah yeni bir hafta başı
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 25 Nis 2011 #7,495 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkese. Yeni bir haftanın başlangıcı. Herkese hayırlı işler diliyorum... Ben izindeyim 12 gün
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkese. Yeni bir haftanın başlangıcı. Herkese hayırlı işler diliyorum... Ben izindeyim 12 gün
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 25 Nis 2011 #7,496 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan abi torbayı doldurmada yardım etmemi istermisin
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 25 Nis 2011 #7,497 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Fatih izinliysen sabahları dükkanı açma görevi senin.... müşterilere sabah çay ,pogaça v.s de verirsin artık demi..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Fatih izinliysen sabahları dükkanı açma görevi senin.... müşterilere sabah çay ,pogaça v.s de verirsin artık demi..
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 25 Nis 2011 #7,498 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Fatih izinliysen sabahları dükkanı açma görevi senin.... müşterilere sabah çay ,pogaça v.s de verirsin artık demi.. Genişletmek için tıkla ... günaydın ne satıyorsunuz... bende müşteriniz olayım ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Fatih izinliysen sabahları dükkanı açma görevi senin.... müşterilere sabah çay ,pogaça v.s de verirsin artık demi.. Genişletmek için tıkla ... günaydın ne satıyorsunuz... bende müşteriniz olayım ;D
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 25 Nis 2011 #7,499 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iyi günler ve iyi haftalar hayrlı işler.bol güneşler.bu gidişle günei biraz zorlayacak.hala ısınamadık.iyi muhabetler.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iyi günler ve iyi haftalar hayrlı işler.bol güneşler.bu gidişle günei biraz zorlayacak.hala ısınamadık.iyi muhabetler.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 25 Nis 2011 #7,500 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi muratbilici' Alıntı: günaydın ne satıyorsunuz... bende müşteriniz olayım ;D Genişletmek için tıkla ... burda hoş sohbet var ona da bir selam veren herkes katılabilir
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi muratbilici' Alıntı: günaydın ne satıyorsunuz... bende müşteriniz olayım ;D Genişletmek için tıkla ... burda hoş sohbet var ona da bir selam veren herkes katılabilir
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 25 Nis 2011 #7,501 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: burda hoş sohbet var ona da bir selam veren herkes katılabilir Genişletmek için tıkla ... teşekürler arkadaşlar iyiki böyle bir portal var keyifli bir gün ve bol muhabbetler dilerim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: burda hoş sohbet var ona da bir selam veren herkes katılabilir Genişletmek için tıkla ... teşekürler arkadaşlar iyiki böyle bir portal var keyifli bir gün ve bol muhabbetler dilerim
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 25 Nis 2011 #7,502 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi merhaba sakarya uzun zamandır bir gezi programı yapmadık. Artık paslandık ya. bu paslardan kurtulmamız gerekir biran önce. hazırlıklara başlamamız gerekmez mi ? diye düşünüyorum.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi merhaba sakarya uzun zamandır bir gezi programı yapmadık. Artık paslandık ya. bu paslardan kurtulmamız gerekir biran önce. hazırlıklara başlamamız gerekmez mi ? diye düşünüyorum.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 25 Nis 2011 #7,503 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bencede.. ben varım..listeye ilk başa yazıyorum... 1-İsmail Dönmez........
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bencede.. ben varım..listeye ilk başa yazıyorum... 1-İsmail Dönmez........
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 25 Nis 2011 #7,504 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ismail abi beni unutmuşsun. ) 2- Sinan UZUN