Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,888

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

mdr' Alıntı:
Arkadaşlar,

bu pazar günü için etkinlik yapalım mı ?
düşüncesi olan yazsın lütfen.

neresi olacagı karar verilir..önce katılmak isteyen yazsın.

1-İsmail Dönmez..
Adamı kurt basmaya görsün ;D ;D off-road mirobu işte böyle birşey :D :D :D

mdr' Alıntı:
Sinan bey ve Sinan bey

Hakan bey,

Zeki bey,

İsmail bey

Dayı

Bircan hanım.

şu ana kadar katılamayıp da katılmak isteyen arkadaşlar.. bekliyorum düşüncelerinizi.

aracı olmayana yanımda yer vardır.. ;D

İsmail abi mesajını okuduğumda yüreğimi taş oturdu; katılmayı ne kadar çok istiyorum anlatamam hem sizinle tanışmak hemde ilk off road deneyimimi sizlerle paylaşmak çok huşuma giderdi :(
Öncelikle Başkomutandan izin almam lazım :eek:
2. arabam şuan lpg ile ilgli servis de gerçi c.ertesi çıkar dediler eğer çıkrsa, hanımı kızdarımadan kaçmam lazım ,
bunları yazarken bide 3. geldi aklıma abimin kızı pazar günü sınava girecek sınav sonrası stres atsın bahenesiyle (aile içinde) söylemesi ayıp (mangal partsi verekti) ben ağlamayımda kim ağlasın :'( :'( :'( ben neyapayım şimdi siz söyleyinn ....

Günaydın mı öğlemi her ne ise haliniz keyfiniz yerin de olsun.SN.Mdr.ismail ağa abi bu pazar çok mecburi düğün nikah hikayesi olmasaydı Misafirin oldum.Yine kısmet olmadı.eyer giderseniz hepinize bol eğlenceler dilerim.Kazasız belasız.iyi çamurlar.

Bi gezi attınız ortaya sonra kayboldunuz nerdesiniz millet...

Dündar,

bugün İstanbulda idim.Yeni geldim.

kimseden ses çıkmayınca Ferozacı arkadaşım Ersan beyle program yaptık.
yarın saat 09.30-10.00 gibi buluşacagız.Sakarya tarafı degilde bu taraflarda biryerlere gitmek istiyoruz.
Eger gelmek istersen başım üstüne..

telefonumu biliyorsun..Yeter ki gelecem de....

Serkancıgım,

sen yeter ki fotograf iste... ;D ;D

sen yoksun...bak ne durumdayızz..

mdr' Alıntı:
Dündar,

bugün İstanbulda idim.Yeni geldim.

kimseden ses çıkmayınca Ferozacı arkadaşım Ersan beyle program yaptık.
yarın saat 09.30-10.00 gibi buluşacagız.Sakarya tarafı degilde bu taraflarda biryerlere gitmek istiyoruz.
Eger gelmek istersen başım üstüne..

telefonumu biliyorsun..Yeter ki gelecem de....
İsmail abi teşekkür ederim..HEm aradın hem yazmışsın katılabilirsem sabah ararım...

Günaydın arkadaşlar

Hayırılı sabahlar,hayırlı işler.

sisli ve hafif yagmurlu bir günde inşallah saatlerin ileri alınmasından dolayı işlerinize geç kalmadınız umarım.. ;D

Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar..
mesai saatlerinde ki değişiklikten dolayı bizim de günaydın deme saatimiz değişti. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR