hakan5408
Zirve
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Herkese selamlar iyi çalışmalar..
Herkese selamlar iyi çalışmalar..
alker' Alıntı:Bütün herkese hayırlı geceler; öncelikle kendimi tanıtayım adım Ali, aslen Trabzonlu olsamda kütük Adapazarı Maksudiye, çünkü babam doğma büyüme adapazarlı .. her hafta olmasada son 1 , 2 yıldır ayın 1,2 haftosunu ordayım köyümde maksudiyede ...
İsmail abimle forumdan biraz muhabetimiz oldu ama henüz yüzyüze tanışamadık ve sizlerlede tanışmayı isterim eğer haftasunu gezleriniz olursa kabul buyurursanız istanbuldan katılmayı arzu ederim. topikleri takip ediyorum ama nedense hiç göremiyorum : (hafif olması tercih sebebi ;D )
Şimdlik hayırlı geceler....
alker' Alıntı:Bütün herkese hayırlı geceler; öncelikle kendimi tanıtayım adım Ali, aslen Trabzonlu olsamda kütük Adapazarı Maksudiye, çünkü babam doğma büyüme adapazarlı .. her hafta olmasada son 1 , 2 yıldır ayın 1,2 haftosunu ordayım köyümde maksudiyede ...
İsmail abimle forumdan biraz muhabetimiz oldu ama henüz yüzyüze tanışamadık ve sizlerlede tanışmayı isterim eğer haftasunu gezleriniz olursa kabul buyurursanız istanbuldan katılmayı arzu ederim. topikleri takip ediyorum ama nedense hiç göremiyorum : (hafif olması tercih sebebi ;D )
Şimdlik hayırlı geceler....
slm abi dün fri takıldım ufaktan bişeyler yaptım ama foto yok buseferlik..serkan şen' Alıntı:Hakan yokmuydu hafta sonu birşey...
sinan54' Alıntı:Günaydın Hayırlı İşler
Serkan aynen bende de hastalık çanları çalıyor... halsizlik baş ağrısı,boğaz ağrısı vs.
sinan54' Alıntı:offroaddan uzak durmak bünyeyi bozdu ;D ;D ;D ;D ;D ;D şunu benim boz karakeçimi bir alayım bünyeyi vitamin ile dolduracam ;D ;D ;D